Adevarul despre conflictele amoroase din trupa Candy. Ce a dezvaluit Giulia despre fostele colege de trupa


Chiar daca au trecut ani de zile de la destramarea trupei Candy, Giulia isi aminteste perfect perioada de succes pe care a impartit-o cu Claudia, Selena si Monica. Artista a vorbit si despre legaturile amoroase ale fostelor colege de trupa si care este relatia actuala dintre cele trei prietene.


Asa cum era de asteptat, Giulia si colegele ei din trupa Candy aveau un program extrem de incarcat, care nu le permitea sa aiba foarte mult timp pentru intalniri sau relatii: "Noi eram atat de ocupate incat nu prea avem timp sa ne indragostim", a declarat aceasta pentru perfecte.ro.

Intrebata daca s-a intamplat vreodata sa se certe vreodata pe vreun baiat, Giulia a respins ideea de la inceput: "Nu. Slava Domnului, nu! Fiecare a fost cu targetul ei", a mai spus aceasta.

Cat despre relatia actuala cu fostele colege, Giulia admite ca nu mai este la fel de stransa, unul dintre motive fiind faptul ca Selena si Claudia nu mai traiesc in Romania. Chiar si asa, in momentul in care se intalnesc, cele trei vorbesc ca pe vremurile cand ne incantau cu "Mergem la mare". 

related posts

Modifică setările cookies