Adevarul despre corpul Alessandrei Ambrosio. Cum arata atunci cand nu defileaza in lenjerie


Alessandra Ambrosio este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, modelul de 33 de ani impresionand atat cu silueta sa, cat si cu frumusetea naturala.


Brazilianca a fost surprinsa de paparazzi in timp ce mergea la cumparaturi, ocazie cu care a demonstrat inca o data de ce este model Victoria's Secret. 

Imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti si un top mini, Alessandra si-a completat tinuta casual chic cu o geanta neagra si o pereche de ochelari, in picioare avand sandale negre, simple. 

Mama a doi copii, modelul a optat pentru un machiaj foarte discret, chipul sau fiind luminos si fara imperfectiuni. Alessandra Ambrosio este logodita cu Jamie Mazur, acestia avand impreuna doi copii, pe Anja (sase ani) si pe Noah (doi ani). 

La varsta de 11 ani, care ulterior a necesitat corectari, vedeta fiind nevoita sa mai treaca prin cateva mici operatii estetice pana ce a ajuns la rezultatul dorit.

“Am stiut dintotdeauna ca imi doresc sa devin model, asa ca am hotarat sa rezolv aceasta problema si sa-mi corectez urechile. Am gasit un doctor in orasul in care locuiam, Erechim din Brazilia, care mai realizase doar o singura data acest gen de operatie.”, a declarat ingerasul Victoria’s Secret.

related posts

Modifică setările cookies