Adevarul despre corpul lui Scott Eastwood. Noul idol al femeilor, aparitie de senzatie pe plajele din Miami


Adolescentele sunt deja topite dupa el si e lesne de inteles de ce il adora toate. Scott Eastwood, fiul in varsta de 30 de ani al lui Clint Eastwood, este unul dintre cei mai sexy barbati din Cetatea Filmului.


Inconjurat de femei frumoase. Asa l-au surprins paparazzii pe Scott Eastwood pe plajele din Miami. Cu muschii la vedere, un short albastru si dornic de putina relaxare, noul idol al doamnelor si domnisoarelor a demonstrat ca arata la fel de bine in viata de zi cu zi cum arata si in filmele de actiune in care joaca.

Chiar daca este fiul lui Clint Eastwood, Scott spune ca niciodata nu s-a folosit de numele tatalui sau pentru a avansa: "Oamenii presupun ca am primit totul de-a gata, dar adevarul e exact pe dos. Am fost pe cont propriu tot timpul", a declarat el intr-un interviu.

Tanarul a inceput sa lucreze ca model inca din facultate, iar apoi a facut trecerea la actorie. A avut roluri episodice in filmele tatalui sau, "Flags of Our Fathers"(2006) si "Gran Torino" (2008), iar mai nou a marcat aparitii in "Fury" si "The longest ride".

  • Adevarul despre corpul lui Scott Eastwood. Noul idol al femeilor, aparitie de senzatie pe plajele din Miami

related posts

Modifică setările cookies