Adevarul despre divortul lor iese la iveala abia acum. Ce dezvaluiri surprinzatoare a facut Tom Cruise despre Katie Holmes


La un an jumatate dupa ce a fost pronuntat divortul intre Tom Cruise si Katie Holmes, s-a aflat principal motiv care a dus la separarea celor doi.


Tom Cruise si Katie Holmes au pus capat casatoriei lor in urma cu un an jumatate, insa ambii au fost destul de conservati in ceea ce priveste motivele care au dus la destramarea casniciei lor. Daca pe vremea aceea, doar se specula faptul ca principala cauza a divortului a fost scientologia, religia practicata de actor, acum acel zvon este confirmat.

Desi nu obisnuieste sa discute problemelele personale in public, Tom Cruise a fost nevoit sa faca lumina in aceasta privinta si a recunoscut ca scientologia a jucat un rol important in despartirea cuplului. Conform dailymail.co.uk, actorul s-a simtit ofensat cand a fost intrebat daca religia lui a contribuit in mare masura la separarea lor si a replicat acid ca scientologia a fost doar una dintre problemele lor.

“Consider ca este o intrebare jignitoare. La fel ca in orice alta relatie, exista tot felul de probleme. Nu consider ca este nevoie sa-mi protejez fiica de religia mea. Totul reprezinta doar o distorsionare a problemei reale si o simplificare a acesteia.”, a marturisit actorul in prezenta avocatului lui, care a depus aceste declaratii la dosarul de divort.

Se pare ca si fiica celor doi actori, Suri Cruise, are de suferit in urma despartirii parintilor, caci actorul a precizat faptul ca nu si-a vazut fiica timp de 110 zile dupa ce a fost pronuntat divortul. Mai mult decat atat, actorul a fost acuzat ca nu ii acorda fiicei lui atentia cuvenita, iar timpul pe care il petrec impreuna este adesea limitat.
 

related posts

Modifică setările cookies