Adevarul despre neintelegerile dintre membrii LaLa Band. Unul dintre ei a rupt tacerea


In fata camerelor de luat vederi si a fanilor, membrii trupei-fenomen LaLa Band creeaza senzatia ca se inteleg de minune si ca sunt legati de aceeasi relatie stransa pe care o etaleaza si in cadrul serialului. In realitate insa, lucrurile nu stau chiar asa.


Nu va ganditi insa ca intre ei sunt conflicte majore. Tinerii se inteleg in general bine, cu foarte mici exceptii: micile conflicte legate de detaliile show-urilor sau melodiile alese.

Intr-un interviu exclusiv acordat pentru perfecte.ro, Dorian Popa a lamurit acest aspect si ne-a povestit: "Sigur ca mai sunt si neintelegeri, avand in vedere faptul ca am fost un grup de 20 de tineri care s-au cunoscut deodata. Noi ne stiam inainte. Am lucrat foarte mult, deci evident ca au fost si situatii tensionate. Ar fi ireal sa spunem ca ne-am inteles intotdeauna foarte bine. Insa am invatat ca din certuri, din contraziceri, sa facem ceva constructiv si pot spune cu mana pe inima si cu mare drag ca am ajuns in punctul in care chiar ne intelegem foarte bine. Evident ca exista disensiuni. Suntem oameni, nu putem spune ca traim intr-o lume perfecta".

L-am intrebat de la ce pornesc in general mici conflcte, curioase sa stim mai multe detalii din spatele camerelor de luat vederi.

"De la faptul ca suntem toti de o varsta apropiata si ca suntem tineri si inca nu putem lasa de la noi atat cat sa fie totul ca pe roze. De le ce apar disensiuni? Nu stiu, poate mie mi se pare ca ca acolo piesa aia suna mai bine in La si lui i se pare ca in Sol. De aici poate iesi o discutie. Insa vreau sa cred ca la sfarsitul discutiei ambele parti inteleg ce bine ca e in Fa, si nu e nici in La, nici in Sol", a incheiat Dorian, pe care il vei putea vedea alaturi de colegii lui in noua telenovela muzicala romneasca "O noua viata", din 2 februarie, pe acasa.


Citeste si

 

related posts

Modifică setările cookies