Adevarul despre pictorialul incendiar din Playboy. Afla motivul real pentru care a pozat Loredana si daca ar repeta experienta - VIDEO EXCLUSIV


Loredana este in mod cert una dintre ele mai talentate si versatile artiste din tara noastra. Apreciata mai ales pentru vocea extraordinara, antrenoarea de la "Vocea Romaniei" nu se lasa mai prejos nici la capitolul "aspect fizic".


Cu un bust impresionant si picioare tonifiate, Loredana ar putea sa pozeze fara nicio problema pentru revistele pentru barbati. Lipsita de inhibitii si increzatoare in aspectul ei fizic, indragita artista spune insa ca deocamdata are alta treaba de facut.

Nuditatea in familie. Ti se pare normal ca parintii sa se schimbe in fata copiilor?

Lori nu este insa straina de conceptul "pictorial incendiar". In numarul aniversar al revistei Playboy ea s-a dezbracat de inhibitii si si-a expus corpul la putin timp dupa ce o adusese pe lume pe fiica ei.

"Nu regret. Nu stiu daca as mai face-o din nou, deocamdata am alta treaba de facut. Am mai primit propuneri de genul asta, indecente, dar cred ca momentul ala a fost important pentru mine, ca femeie. De ce zic asta? Dupa ce nascusem am primit aceasta propunere si, tinand cont ca inca mai exista prejudecati in lume si in Romania, (...) a fost un fel de manifest al meu pentru toti cei care gandesc retrograd", a spus Loredana exclusiv pentru perfecte.ro.

Ea a adaugat ca a facut-o pentru femeile care avea nevoie de o confirmare ca viata nu se incheie acolo, ci ca abia atunci incepe, la varsta de 30 de ani. 

related posts

Modifică setările cookies