Adevarul despre posibila despartire dintre Kylie Jenner si Tyga. Ce a raspuns tanara la intrebarea daca se marita


La sfarsitul saptamanii trecute a aparut o informatie potrivit careia Kylie Jenner si Tyga s-au despartit, insa speculatiile au fost spulberate de cei doi in week-end. 


Cei doi au fost prezenti la American Music Awards, apoi au participat la petrecerea organizata de Justin Bieber dupa eveniment. 

Kylie si Tyga au fost surprinsi de paparazzi si de fani in timp ce ieseau de la party, ocazie cu care admiratorii le-au pus numeroase intrebari, printre care si cea legata de casatorie. 

Tanara de 18 ani nu a ezitat sa raspunda afirmativ atunci cand au fost intrebata daca se va marita cu iubitul ei, lasand sa se inteleaga ca lucrurile s-au rezolvat intre ei.

Desi criticii de moda nu o au pe lista de favorite, Kylie este un adevarat etalon in materie de fashion pentru adolescentele din intreaga lume. Tinutele ei  - desi de un gust indoielnic - sunt admirate si copiate.

Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru revista People, Kylie Jenner a declarat: "Persoanele care ma inspira in ceea ce priveste stilul vestimentar sunt Kanye si Kim. Sunt constienta ca admiratorii se iau dupa mine. Este destul de dificil sa arat bine mereu, dar incerc sa imi creez outfit-uri si sa gasesc idei alaturi de stilistul meu". 

FULLSCREEN
Adevarul despre posibila despartire dintre Kylie Jenner si Tyga. Ce a raspuns tanara la intrebarea daca se marita
  • /

related posts

Modifică setările cookies