Adevarul despre pozele cu Dorian Popa, la bustul gol. Ce a marturisit artistul


Nu mai este un mister pentru nimeni faptul ca Dorian Popa este un mare amator de poze la bustul gol si ca le ofera adesea fanelor privelistea pe care acestea vor sa o vada.


Am vrut insa sa stim care este parerea lui despre acest gen de imagini si cum se simte atunci cand stie ca urmeaza sa pozeze la bustul gol. L-am intrebat intr-un interviu exclusiv pentru perfecte.ro daca este timid si daca are de gand sa-si faca un obicei din a accepta pictoriale sexy.

"Nu sunt deloc timid. E normal sa imi placa sa pozez asa pentru ca aceasta este practic recompensa anilor de munca din spatele acestui fizic. Incerc sa nu o dau in extrema cealalta si sa dau de inteles ca as poza numai dezbracat. Nu asta este cheia unei poze frumoase, a unui barbat frumos, atragator. Nu pot spune ca sunt timid atunci cand pozez dezbracat. Imi place si incerc sa duc chestia asta la un nivel cat mai inalt. Adica, ceea ce nu stiu oamenii care vad o poza frumoasa la bust gol este ca atunci cand tu zambesti sau oferi privirea pe care fotograful ti-o cere, fiecare muschiulet trebuie sa fie incordat ca sa se vada la potential maxim. Si este foarte greu, credeti-ma! Trebuie sa iti tii respiratia, trebuie sa te incordezi si in acelasi timp sa pari relaxat", ne-a explicat starul din "O noua viata".

L-am intrebat, desigur, daca are vreun "ritual" pe care il face inainte de a poza in fata aparatului. Raspunsul a venit imediat: flotarile si abdomenele sunt nelipsite.

"Da, clar. E chestia care ma defineste. Toata lumea stie, toata lumea rade. <Stati putin, pauza, 20 de flotari, poze>."


Citeste si

 

related posts

Modifică setările cookies