Adevarul despre relatia cu Rihannei cu Chris Brown. Ce a declarat cantareata intr-un interviu


Superstarul pop si nevroticul rapper au fost vazuti impreuna de mai multe ori in ultimele luni, ceea ce a dus la nasterea zbvonului ca s-ar fi impacat. Rihanna a facut miercuri prima declaratie oficiala cu privire la relatia lor.


Intrebata in cadrul unui interviu live pe Facebook pentru revista "Bravo" daca este intr-o relatie amoroasa cu Chris Brown, Rihanna, in varsta de 24 de ani, a raspuns: "Nu. Nu suntem impreuna."

Cantareata a subliniat insa ca cei doi sunt prieteni si a mai sugerat ca inca se gandeste daca pe viitor vor redeveni un cuplu sau nu.

Cele 10 porunci pentru un cuplu fericit. Care sunt regulile pe care trebuie sa le stie orice parinte

"Este vorba de viata mea personala. Chiar daca cu totii asistati la ea, este inca a mea. Cand vine vorba despre muzica mea, iau deciziile impreuna cu altii si fac ce mi se cere. Simt insa ca in plan personal trebuie sa pastrez eu controlul si sa decid eu. Daca as face asa cum as vrea, n-ar fi treaba nimanui."

Intrebata care sunt primele lucruri care ii vin in minte cand se gandeste la Brown, Rihanna s-a grabit sa-l complimenteze.

"E fantastic. E chiar foarte ok."

Luna trecuta, Chris Brown s-a despartit de Karrueche Tran, iubita cu care era impreuna de un an pentru a se concentra pe "prietenia" cu Rihanna.

Se zvoneste, de altfel, ca cuplul planuieste sa isi recunoasca public impacarea odata cu lansarea noului album al Rihannei, luna aceasta. Cei doi canta in duet piesa "Nobody's Business" de pe "Unapologetic", albumul starului pop.

Brown, in varsta de 23 de ani, a fost acuzat de atac fizic asupra Rihannei in 2008, dupa premiile Grammy si a fost condamnat la munca in serviciul comunitatii si inscrierea intr-un program de violenta domestica.

Spune si tu: ce parere ai despre relatia celor doi? Crezi ca e ok pentru imaginea Rihannei sa se impace cu fostul ei agresor?
 

FULLSCREEN
Adevarul despre relatia cu Rihannei cu Chris Brown. Ce a declarat cantareata intr-un interviu
  • /


related posts