Adevarul despre relatia dintre Cansu Dere si Mehmet Akif Alakurt. De ce s-au sarutat de atat de putine ori in serial


In serial erau de nedespartit si reuseau sa transmita emotie chiar si atunci cand se priveau in ochi. In viata reala insa, Cansu Dere si Mehmet Akif Alakurt aveau o relatie dificila si colaborau greu.


Ai urmarit probabil cu sufletul la gura serialul "Puterea Destinului" si ai ajuns sa te intrebi la un moment dat de ce s-au sarutat de atat de putine ori Sila si Boran. Dincolo de teoria ca iubirea lor trecea dincolo de placerile carnale, explicatia e mult mai simpla.

Potrivit presei din Turcia, Mehmet Akif Alakurt si Cansu Dere nu se suportau si au avut mari dificultati cand a venit vorba de a filma scene impreuna. Fiecare dintre ei a dat vina pe celalalt pentru neintelegeri si adevarul nu a iesit niciodata la iveala, insa cert este ca cei doi actori si-au facut acuzatii acide pe toata perioada proiectului "Puterea Destinului".

Se spune ca de cateva ori frumoasa actrita din Turcia a intarziat la filmari, lucru care l-ar fi deranjat peste masura pe Mehmet: acesta a caracterizat-o drept o alintata lipsita de profesionalism. La scurt timp de la terminarea serialului, el a oferit chiar un interviu in care a explicat cum stateau lucrurile din punctul lui de vedere si de ce nu a existat comunicare intre el si partenera fictiva.

Printre altele, Mehmet a specificat ca el si Cansu pur si simplu nu erau pe aceeasi lungime de unda si ca aveau pareri total diferite despre orice subiect. Intrebat daca este adevarat ca i-a reprosat de mai multe ori ca intarzie, starul nici nu a negat, nici nu a confirmat, preferand sa spuna ca el nu a fost singurul coleg de platou cu care au aparut neintelegeri pe aceasta tema.

De cealalta parte, se spune ca nici Mehmet nu era tocmai agreabil la locul de munca. El a fost acuzat ca a "hartuit" o costumiera pentru ca nu i-a calcat camasa corespunzator inaintea de filmarea unei scene. Mai mult decat atat, se zvoneste ca nu se comporta elegant cu femeile din echipa de productie.

FULLSCREEN
Adevarul despre relatia dintre Cansu Dere si Mehmet Akif Alakurt. De ce s-au sarutat de atat de putine ori in serial
  • /

related posts