Adevarul despre relatia lui Miley Cyrus cu starul din Twilight, Kellan Lutz. Ce s-a aflat despre cei doi


A incercat pana acum sa nege ca ar avea o legatura cu starul din Twilight, insa surse din anturajul ei au dat-o de gol.


In urma cu cateva saptamani, Miley Cyrus si Kellan Lutz au fost surprinsi coborand din acelasi avion particular, care venea din Bahamas. Toti s-au grabit atunci sa speculeze ca cei doi ar fi petrecut o vacanta romantica, dar scurta si ca actorul la care ravnesc milioane de femei este cel care i-a luat locul lui Liam Hemsworth.

Miley, in schimb, a negat relatia si a spus ca sunt doar prieteni, lucru infirmat de surse apropiate fostei vedete Disney: "Sunt impreuna de la inceputul lunii Decembrie", a dezvaluit o sursa pentru USWeekly. Aceasta a mai dezvaluit faptul ca Liam si Kellan sunt foarte buni prieteni si ca asa s-au cunoscut cei doi amorezi. 

"Kellan o place pe Miley. La inceputul lui decembrie a intrat in legatura cu ea si de-atunci sunt "combinati". Chiar daca a fost vazut cu o bruneta, intre el si respectiva nu se intampla nimic. Cu Miley insa, da", ar fi declarat sursa.

Tu ce parere ai? Crezi ca se potrivesc? Crezi ca e corect fata de Liam ca Miley sa aiba o relatia cu un bun prieten de-ai sai?

related posts

Modifică setările cookies