Adevarul despre sarcina lui Kate Middleton. Ce declaratii au facut oficialii de la Palatul Buckingham


Speculatiile despre o posibila sarcina a Ducesei de Cambridge sunt din ce in ce mai dese, o noua persoana dand ca sigura aceasta informatie.


Jessica Hay, o prietena a lui Kate Middleton, a confirmat faptul ca sotia Printului William este insarcinata, stirea aparand in revista-tabloid New Day, din Australia, potrivit The Independent.

 

"Kate are obrajii rozalii, s-a schimbat si culoarea parului, iar de cate ori iese in public poarta rochii lungi si isi acopera mereu burtica", a declarat Hay.

 

Cu toate acestea, nu este pentru prima data cand "amica" lui Kate Middleton ofera informatii eronate despre Casa Regala a Marii Britanii, ea fiind cea care a insistat ca Carole Middleton va fi bona printului George, iar cu cateva luni inainte de nunta a incercat sa ghiceasca data exacta. 

 

Oficialii de la Palatul Buckingham au declarat ca Jessica Hay este doar "o fosta prietena cu care Kate Middleton nu a mai vorbit de foarte multi ani", infirmand spusele acesteia, conform The Independent, in timp ce Mirror au scris ca oficialii de la Casa Regala nu comenteaza pe acest subiect.

related posts