Adevarul despre sarcina lui Kate Middleton. Ce declaratii au facut oficialii de la Palatul Buckingham


Speculatiile despre o posibila sarcina a Ducesei de Cambridge sunt din ce in ce mai dese, o noua persoana dand ca sigura aceasta informatie.


Jessica Hay, o prietena a lui Kate Middleton, a confirmat faptul ca sotia Printului William este insarcinata, stirea aparand in revista-tabloid New Day, din Australia, potrivit The Independent.

 

"Kate are obrajii rozalii, s-a schimbat si culoarea parului, iar de cate ori iese in public poarta rochii lungi si isi acopera mereu burtica", a declarat Hay.

 

Cu toate acestea, nu este pentru prima data cand "amica" lui Kate Middleton ofera informatii eronate despre Casa Regala a Marii Britanii, ea fiind cea care a insistat ca Carole Middleton va fi bona printului George, iar cu cateva luni inainte de nunta a incercat sa ghiceasca data exacta. 

 

Oficialii de la Palatul Buckingham au declarat ca Jessica Hay este doar "o fosta prietena cu care Kate Middleton nu a mai vorbit de foarte multi ani", infirmand spusele acesteia, conform The Independent, in timp ce Mirror au scris ca oficialii de la Casa Regala nu comenteaza pe acest subiect.related posts