Adevarul socant despre casatoria lui Tom Cruise si Katie Holmes. Nici macar ea nu stie cum a ajuns sa ii fie sotie


Biserica scientologica a facut auditii secrete pentru a-i gasi o sotie lui Tom Cruise - membru marcant al cultului -, dupa divortul acestuia de actrita australiana Nicole Kidman, potrivit unui articol care va fi publicat in revista Vanity Fair.


Auditiile au fost atat de secrete incat nici macar candidatele la "postul" de sotie a actorului nu si-au dat seama ca sunt supuse unor teste de membrii bisericii scientologice, informeaza hollywoodreporter.com.

Aceste informatii apar intr-un articol scris de Maureen Orth, care citeaza mai multe surse, inclusiv fosti membri ai cultului, dar si pe Marc Headley, scientolog din copilarie, care a vazut "mai multe inregistrari video" cu candidatele.

In 2004, biserica a adunat mai multe actrite membre ale cultului, sub pretextul ca fac auditii pentru un film de promovare a scientologiei. In timpul auditiilor, ele au fost rugate sa spuna ce parere au despre Tom Cruise. Potrivit autoarei articolului, una dintre alegeri a fost actrita britanica de origine iraniana Nazanin Boniadi.

Initial i s-a spus ca are de infaptuit "o misiune importanta" pentru biserica si a fost pusa sa marturiseasca unui oficial al cultului cele mai adanci secrete ale ei, dar si istoria aventurilor sale sexuale. Acest lucru se intampla cu multe luni inainte sa se intalneasca cu Tom Cruise, pentru care oficialii au pregatit-o sa-i fie sotie.

Revista Vanity Fair nu specifica daca a vorbit direct cu Boniadi pentru acest articol si ea nu este citata in preview-ul acestuia.

Potrivit surselor publicatiei, Boniadi a fost adusa in SUA, unde l-a cunoscut pe Tom Cruise si s-a intalnit cu acesta din noiembrie 2004 pana in ianuarie 2005. Se pare insa ca Boniadi l-a infuriat pe seful cultului, David Miscavige, pentru ca a repetat de foarte multe ori expresia "scuza-ma", in timpul unui discurs al acestuia, neintelegandu-l, pentru ca vorbea foarte repede.

Cruise s-a suparat si el pe ea si a rupt relatia prin intermediul unei terte persoane.

Dupa divortul de Nicole Kidman, Cruise s-a casatorit cu actrita Katie Holmes, de care s-a despartit recent, dupa o relatie care a durat sapte ani. Potrivit jurnalistilor din strainatate, nici Holmes nu a fost ocolita de interviurile si probele scientologilor, care au acceptat-o in cele din urma ca sotie a actorului.

Crescuta in religia catolica, Katie Holmes s-a alaturat cultului scientologic dupa ce l-a cunoscut pe Tom Cruise. Dar, potrivit presei americane, rolul cultului in educatia micutei Suri, fetita celor doi, s-ar afla la originea procedurii de divort lansate de Katie Holmes, care se teme ca aceasta congregatie sa nu o considere de acum inainte o amenintare si sa inceapa sa o urmareasca si sa o supravegheze.

Organizatia religioasa a dezmintit formal astfel de practici, iar cativa dintre prietenii lui Tom Cruise au spus ca divortul nu are nimic de-a face cu organizatia.

Sursa: Mediafax

related posts

Modifică setările cookies