Adorabili in ziua botezului. Copiii lui Charlene, Printesa de Monaco, simpatici in hainute albe, imaculate


Gemenii Printului Mostenitor al principatului Monaco si al Printesei Charlene au fost botezati pe 10 mai, la Catedrala din Monaco. Imbracati in tinute albe, imaculate, micutii i-au cucerit pe toti.


Printul Albert al II-lea de Monaco si Printesa Gabriella de Monaco au fost botezati in hainute de gala, intr-o zi cu fast pentru toti locuitorii principatului. Putin coplesiti de atentia care li s-a acordat, dar cuminti inca de mici, gemenii s-au transformat intr-o atractie pentru fotografi.

Jacques si Gabriella s-au nascut la Spitalul Grace, denumit dupa superba lor bunica, Grace Kelly. Cu toate ca fetita este mai mare cu doua minute decat baietelul, Jacques va fi mostenitorul tronului, intrucat succesiunea se face pe latura masculina in principatul Monaco.

Alaturi de mamica, la spital, a fost si mandrul tatic, care si-a manifestat bucuria de a avea gemeni inca de cand Casa Regala a confirmat ca Charlene este insarcinata. La scurt timp de la nasterea bebelusilor, in Monaco s-au auzit 42 de focuri de tun, care au confirmat venirea lor pe lume.

Daca ar fi avut un singur copil, autoritatile ar fi sunat doar 21. Pentru fosta inotatoare olimpica, micutii sunt primii copii, in timp ce Printul Albert al II-lea mai are cel putin doi, pe care Casa Regala ii considera nelegitimi.

  • Adorabili in ziua botezului. Copiii lui Charlene, Printesa de Monaco, simpatici in hainute albe, imaculate

related posts

Modifică setările cookies