Ai putea spune ca s-au casatorit. Joe Jonas surprins in timp ce cara cumparaturile facute impreuna cu actuala lui iubita


Cel mai cunoscut dintre fratii Jonas si prietena sa, Blanda Eggenschwiler, au fost surprinsi intr-un supermarket din Los Angeles in timp ce isi faceau cumparaturile.


Muzicianul in varsta de 24 de ani s-a cuplat cu designer-ul grafic in urma cu un an si jumatate, cand un prieten comun le-a facut cunostiinta.

De cand cei doi sunt impreuna, Joe se tine departe de ochii presei. Luni, cei doi au fost vazuti iesind dintr-un supermarket din Los Angeles, cu o multime de pungi cu diferite cumparaturi.

VEZI FOTOGRAFIILE AICI

Daca Joe a incercat sa care majoritatea bagajelor, Blanda  a verificat atenta chitantele si bonul primit la casa.

Inainte de a se cunoaste cu tanara in varsta de 29 de ani, Joe a avut o relatie cu Ashley Greene.

Despre relatia lui Joe cu actrita din Twilight s-a tot discutat, aceasta fiind prima femeie din viata cantaretului. Printre fostele prietene ale lui Joe se numara: Demi Lovato, Taylor Swift sau Camilla Belle.

Referitor la noua sa relatie, Joe sustine ca totul este minunat intre cei doi. Dupa relatia cu Ashley Greene, acesta a hotarat sa ramana singur mai mult de 1 an de zile.

FULLSCREEN
Ai putea spune ca s-au casatorit. Joe Jonas surprins in timp ce cara cumparaturile facute impreuna cu actuala lui iubita
  • /

related posts

Modifică setările cookies