Concursul Pharmaceris s-a incheiat. Vezi daca ai castigat un set de produse cosmetice!


Perfecte.ro si Pharmaceris T te provoaca la concurs! Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la intrebarea de mai jos si sa completezi formularul cu datele tale pentru a castiga unul dintre cele 10 premii, constand in produse cosmetice.


Castigatoarele concursului sunt:

 

1.       Chindris Daniela
2.       Ilcu Lorena
3.       Diana Marinescu
4.       Bazdac Andreea
5.       Homei Mihaela
6.       Elena Petre
7.       Mitric Sanziana Raluca
8.       Renata Santa
9.       Aldea Ioana
10.   Florea Tatiana

Pharmaceris T este linia de îngrijire completă care se mandreste cu produse pentru îngrijirea tenului acneic.

Produsele conţin 2 ingrediente active: gluconat de zinc şi salicilat de sodiu, substanţe cu acţiune antibacteriană ce reglează activitatea glandelor sebacee (reduc inflamaţiile şi previn reapariţia lor).

Gluconatul de zinc conţine ioni de zinc care împiedică apariţia acneei. Acest ingredient este absorbit cu uşurintă de piele şi are o mare importanţă în profilaxia acneei.

Pe de alta parte, salicilatul de sodiu este substanţa cunoscută cu efect usor exfoliant. Efectul se resimte la nivelul superior al stratului epidermic. Ajută la "dizolvarea" liantului de origine lipidică dintre celule, determinând exfolierea stratului keratinizat de la suprafaţa pielii.

Răspunde corect la întrebarea:

Ce ingrediente active stau la baza produselor PHARMACERIS T? si te premiem cu un pachet de 3 produse din gama de îngrijire format din:  

Loţiune tonică – Puri Sebotonique, îndepartează impurităţiile şi resturile de machiaj. Normalizează secreţia de sebum şi reglează structura florei bacteriene. Ajuta la prevenirea aparitiei inflamatiilor si a comedoamelor.

Crema calmanta Octopirox, speciala pentru pielea seboreica cu tendinta spre exfoliere are actiune calmanta, hidratanta si intens emolienta.Previne si trateaza iritatiile, avand actiune antiinflamatorie, datorita continutului de Octopirox®.

Spuma Puri Sebostatic - cu efect intens de curatare. Indeparteaza eficient impuritatile si machiajul. Datorita extractului de tamarind, atenueaza inflamatiile, avind un efect matifiant, hidratant, tenul ramanad perfect curatat..

Fiecare dintre cele 10 premii este in valoare de 116 Ron.

CITESTE REGULAMENTUL CONCURSULUI AICI.

FULLSCREEN
Vrei un ten impecabil pana de Sarbatori? Pharmaceris T te invita la CONCURS!
  • /

related posts