Ai vazut-o de atat de multe ori la TV cand era mica, dar acum sigur nu o s-o recunosti. Ce actrita celebra a ajuns sa arate asa la maturitate


Vedeta are acum 25 de ani. Desi recent a trecut deja printr-un divort, se pare insa ca si-a gasit din nou echilibrul si fericirea, lucruri de care are nevoie pentru a duce mai departe cariera de succes.


Alexa Vega nu mai este deloc fetita naiva si simpatica din filmul "Spy kids". Chiar daca a trecut prin momente grele cand s-a despartit de fostul sot, Sean Covel, acum vedeta si-a gasit fericirea in bratele starului din Nickelodeon, Carlos Pena.

Actrita a confirmat zilele trecute faptul ca relata ei cu Carlos a trecut la un alt nivel si ca s-au logodit.

Prin intermediul conturilor de Instagram, cei doi si-au impartasit bucuria, iar Alexa a profitat de ocazie pentru a arata superbul inel de logodna, cu diamant si alte pietre pretioase. Daca tanara a adaugat urmatoarele cuvinte pozei cu iubitul: "Hello, logodnicule!", Carlos a postat o fotogarfie in care Alexa bea cafea rece si tine paharul chiar cu mana pe care statea frumosul inel.

Se pare ca Alexa si fostul sot au ramas in relatii bune dupa divort intrucat, Sean a a adaugat si el un comentariu la poza lui Carlos in care le-a urat proaspetilor logodnici: "Fie ca zilele voastre sa fie fericite, sa aveti viata lunga si cumva, copii inalti", iar la sfarsit a adaugat un smile face.

Alexa Vega in copilarie, pe cand juca in filmul care i-a adus celebritatea, "Spy Kids"

Alexa acum, la 25 de ani, fara machiaj si nearanjata

O mai recunoasteti pe Alexa Vega? Ce parere aveti despre relatia cu Carlos Pena? 

FULLSCREEN
Ai vazut-o de atat de multe ori la tv cand era mica, dar acum sigur nu o s-o recunosti. Ce actrita celebra a ajuns sa arate asa la maturitate
  • /

related posts