Ai vazut-o vreodata pe Donatella Versace inainte de operatie? Felul in care arata e absolut incredibil: FOTO


Multi spun ca exagereaza cu bronzul, ca traieste de pe urma geniului fratelui ei si ca petrece la a doua tinerete asa cum o fac fetele de 20 de ani. Donatella Versace este insa un simbol al modei internationale si e imposibil sa nu o recunosti in imagini.


Fidela si acum convingerii ca o femeie trebuie sa se imbrace sexy si sa fie mereu in centrul atentiei, Donatella a fost de mica preocupata de look-ul ei.

Se spune ca la 11 ani incepuse deja sa-l insoteasca pe Gianni prin cluburi si discoteci, iar fratele mai mare i-a oferit intr-o noapte look-ul statement pe care il poarta si acum si a decolorat-o. Suvitele lungi, platinate ii incadreaza mereu fata arsa de soare si, spun nu putini, mult prea operata.

Ea nu recunoaste ca ar fi apelat la bisturiu atunci cand vine vorba de chip. Imaginile din tinerete pe care le vrea, probabil, ascunse dovedesc insa contrariul. Jurnalistii au gasit poze din perioada in care sora marelui designer Gianni Versace nu urcase inca pe masa esteticienilor, iar doferentele sunt evidente.

Iata aspectul ei pre-operatii si apoi imagini post-interventii chirurgicale:

INAINTE


DUPA

related posts

Modifică setările cookies