Aishwarya Rai, aparitie rara alaturi de fiica sa. Cum arata fetita de 5 ani a celei mai frumoase femei din lume


Despre Aishwarya Rai se spune adesea ca este cea mai frumoasa femeie din lume, iar ochii ei au fermecat pe toata lumea. Se pare ca micuta sa ii calca pe urme :)


Desi evita sa o expuna in presa si isi face foarte rar aparitia alaturi de ea in public, de data aceasta Aishwarya Rai nu a mai putut sa o ascunda pe fetita sa.

Aaradhya Bachchan, fiica Aishwaryei si a starului de la Bollywood, Abhishek Bachchan, a fost surprinsa alaturi de familia sa la un ritual religios, efectuat in memoria tatalui actritei.

Actrita indiana a ales o tinuta traditionala pentru acest eveniment, la care au venit si sotul sau, dar si alti membri ai familiei.

Pentru a se ocupa de cresterea si educatia fiicei sale, Aishwarya Rai a facut o pauza destul de lunga in cariera. De abia in urma cu doi ani a revenit in lumea filmului, insa tot fetita sa i-a dictat programul. Aishwarya a filmat doar atunci cand i-a permis micuta, iar producatorii au acceptat.

Actrita indianca a fost aspru criticata dupa nasterea fiicei sale pentru ca nu a revenit la silueta initiala la fel de repede cum o fac actritele de la Hollywood. In 1994, in timp ce se pregatea sa-si dea licenta in arhitectura, vedeta a castigat competitia Miss World si a fost nevoita sa renunte la studii, pentru a trai timp de un an in Londra.

"Are o frumusete naturala. Cand Dumnezeu a impartit frumustetea, i-a dat-o ei pe toata", a spus Mickey Contractor, unul dintre oamenii de la Vogue.

In 1997 si-a facut debutul in lumea cinematografica, astfel dand startul unei cariere de succes. Cu toate ca cea mai mare parte a aparitiilor ei au avut loc la Bollywood, Aishwarya a jucat si in filme produse in Statele Unite ale Americii si a devenit imaginea uneia dintre cele mai cunoscute companii de cosmetice.

FULLSCREEN
Aishwarya Rai, aparitie rara alaturi de fiica sa. Cum arata fetita de 5 ani a celei mai frumoase femei din lume
  • /

related posts

Modifică setările cookies