Alergiile nebanuite cu care se confrunta vedetele. Iata de ce se feresc acestea


Alergiile, reactiile anormale ale sistemului imunitar, ce se dezvolta in momentul  in care anumiti factori externi nu sunt tolerati de catre un organism nu le-au ocolit nici pe vedete. Cu ce se confrunta acestea


Desi multi credeau ca Zooey Deschanel este vegetariana, adevarul este cu totul altul. Vedeta prezinta alergie la ou si grau, motiv pentru care ii este imposibil sa consume o mare varietate de alimente, ce contin astfel de ingrediente.

Halle Berry este unul din cei 7 milioane de americani care se confrunta cu alergie la creveti, unele dintre cele mai exclusiviste si deosebite alimente.

Din cauza alergiei pe care o prezinta la alune, dar si din cauza astmului, Joshua Jackson a ajuns de multe ori pe patul de spital.

Beverly Mitchell, actrita care s-a confruntat ani la rand cu alergii la ou si lactate, sustine ca a scapat de acestea in momentul in care a ramas insarcinata cu fiica ei.

Serena Williams este o alta vedeta alergica la alune, in timp ce Emmy Rossum si Elizabeth Hasselbeck prezinta intoleranta la gluten.

Modifică setările cookies