Alexandra Dinu, aparitie incantatoare la un festival de film din SUA. Cu ce tinute sexy i-a cucerit pe americani


Alexandra Dinu s-a facut remarcata Festivalul de Film “Los Angeles Italia”, care se desfasoara in Statele Unite ale Americii cu cateva zile inaintea Oscarurilor.


La invitatia organizatorului Pasquale Vicedomini, Alexandra Dinu se numara printre oaspetii de seama ai acestui Festival din Los Angeles, alaturi de nume celebre precum Franco Nero, Raoul Bova (cunoscut publicului roman din serialul “Caracatita”), Liza Minnelli si Jimmy Kimmel.

Alexandra Dinu a punctat cea mai eleganta prezenta de pe covorul rosu in seara ce a marcat debutul Festivalului, actrita romanca imbracand o rochie superba semnata de Alberta Ferretti, accesorizata cu pantofi Christian Louboutin si un clutch Prada.

Alexandra Dinu se afla in precampania de promovare a primului ei proiect international, filmul “The Serpent’s Gift”, in care joaca rolul principal. Acest proiect marcheaza debutul Alexandrei ca actrita in filmele americane, iar pelicula SF urmeaza a avea premiera in acest an.

“Ma aflu la prima mea vizita la Los Angeles si sunt convinsa ca acesta este inceputul unei noi etape frumoase din viata mea. Am avut sansa sa cunosc actori pe care ii admir de atata vreme, dar si producatori celebri de la Hollywood. Acest oras are o energie aparte si imi place foarte tare tot ce se intampla aici”, declara Alexandra Dinu.

Anul trecut, Alexandra Dinu a fost desemnata “actrita anului in Italia” la Premiile “Diva e Donna” din cadru Festivalului de Film de la Venetia (pentru rolul principal din serialul “Rosso San Valentino”), iar, ulterior, acelasi titlu la Pompeii Film Festival pentru rolul sau din filmul de televiziune “La Farfalla Granata”.

related posts

Modifică setările cookies