Alexia, fiica Andreei Esca, a atras toate privirile cu tinuta sa la petrecerea The One. Cum s-a imbracat tanara de 14 ani si restul vedetelor


La numai 14 ani, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a fost una dintre cele mai stilate invitate la evenimentul aniversar al revistei The One. Adolescena se pare ca a mostenit bunul gust al mamei sale in materie de vestimentatie.


Alexia Eram a impresionat cu alegerea sa vestimentara. Tanara a purtat o rochie simpla, dar de efect, neagra. Asimetrica, cu bretea doar pe umarul drept si din piele pana in talie, rochia a aratat superb pe micuta fashionista.

Nici mama Alexiei nu a fost mai prejos. Andreea Esca a stralucit la propriu si la figurat, intr-o rochie aurie din paiete.

Ca la orice eveniment la care isi face aparitia, Dana Rogoz a fost una dintre cel mai bine imbracate vedete. Fashionista a defilat intr-o superba rochie nude, cu broderii.

Loredana si-a pus in valoare silueta perfecta intr-o rochie decoltata, de inspiratie retro.

Prezentatoarea Stirilor PRO TV de noapte, Amalia Enache, a atras toate privirile cu un decolteu sexy, la fel ca si Simona Patruleasa.

Intra pe site-ul revistei The One pentru a vedea mai multe fotografii de la petrecere.

related posts

Modifică setările cookies