Alice Peneacă, prima declarație oficială despre divorțul de Bobby Păunescu


La 26 de ani viața lui Alice Peneacă, fosta soție a lui Bobby Păunescu, este ca în filme! Este una dintre cele mai hot modele din România, dar si cea mai căutată afară. Alice Peneacă e pe val!


Despre tot ceea ce i se întâmplă atât în viața profesională cât și în cea personală, despre bărbatul ideal, dragoste și căsnicie, Alice ne-a vorbit sincer într-un interviu exclusiv pentru Perfecte.ro! Și ce este cel mai important, am obținut o declarație în premieră, pentru că nu a vorbit până acum despre asta! A confirmat faptul că este în divorț cu Bobby Păunescu!
 
 
Alice, cum începi toamna? Ce proiecte noi ai, pe ce podiumuri celebre te vor vedea admiratorii tăi? 

Chiar mă bucur să răspund la întrebarea asta! Toamna este și anotimpul meu preferat:))! Am un proiect nou la care lucrez încă din vară! Am devenit ambasadoarea Kultho și abia aștept să vă dezvălui mai multe cu privire la campanie, momentan este încă în desfășurare așa că trebuie să mai aștept puțin!  De asemenea aștept să apară campaniile pe care tocmai le-am făcut la Milano!
 

Care sunt accesoriile tale preferate de toamnă? Ce nu îți lipsește niciodată din garderobă în sezonul de toamnă-iarnă?

Îmi plac sacourile și jachetele! Am o “colecție” întreagă și abia aștept să le port!
 
 
În ce investești cel mai mult atunci când mergi la shopping?

Depinde dacă am un obiectiv anume. În general street style este partea “forte” și probabil acolo se duc banii!
 
Îți priește această perioadă din viața ta! Cum ai grijă de tine, ce trucuri de beauty ai și la ce nu renunți niciodată în materie de make-up?

Concealer! Este un must have probabil! Nu obișnuiesc să port machiaj însă un anticeacan bun este întotdeauna de folos!
 
 
Unde ești acum? Tot la New York? Cum arată o zi obișnuită pentru tine în metropola americană? Ce îți place să faci cel mai mult acolo?

Sunt în București pentru că am lucrat aici însă plec în câteva zile înapoi la NY! Îmi place enorm să mă trezesc cât mai devreme și să merg la sală la programul meu favorit! Apoi dau o fugă până la cafeneaua mea preferată unde mă întâlnesc mereu cu prietenii mei de acolo iar seara sau după masă merg la o ședință de yoga!
În NY nu există zi în care să te plictisești, mereu există câte o activitate, o expoziție, un eveniment. Este locul meu preferat și ador să îmi petrec timpul acolo!
 
Pe unde anume te-ai plimbat vara asta?

Vara asta a fost mai mult dedicată jobului și am petrecut mult timp în Milano. De acolo am avut mici escapade în Florența, Forte Dei Marmi, Cinque Terre, Portofino, Ascona și Lugano. A fost o “vacanță” scurtă dar frumoasă și foarte productivă! Consider că jobul este prioritar pentru mine în momentul acesta așa că distracția mai poate aștepta!
 
 
Care este destinația ta de vacanță preferată?

Italia, cu siguranță! Și am noroc să lucrez foarte bine în Milano așa că pot îmbina utilul cu plăcutul!
 
 
Ești o femeie frumoasă! Ce părere ai despre ajustările estetice, operațiile în acest sens? Ai apelat la ele sau te tentează pentru a modifica ceva în mod special la look-ul tău?

Sunt foarte ok cu asta atâta timp cât este ceva necesar și nu se exagerează!  Nu am apelat, însă cu siguranță o voi face dacă va fi nevoie!
 
Te simți bine acum în pielea ta?

Sunt fericită cu mine și cred că încrederea în sine este esențială în viață, atât pe plan profesional cât și personal!
 
“Prefer să închid o ușă înainte de a o deschide pe următoarea!”
 
Mai ții legătură cu fostul tău soț, Bobby Păunescu? În ce relații ați rămas?

Suntem în proces de divorț, încă nu s-a finalizat. După ce petreci atâta timp alături de o persoană este normal și de bun simț să rămâi în relații ok.
 

Care crezi că este definiția perfectă a căsniciei?

Nu cred că există o definiție pentru asta. În primul rând, trecând prin experiența asta pot spune că nu ai nevoie de acest “act” ca să îți confirmi că ai o relație perfectă. Un cuplu trebuie să trăiască în armonie și să aibă cât de cât aceleași valori despre viață. Încrederea, comunicarea și respectul sunt esențiale. Desigur, lista continuă, sunt mulți factori care ajută la menținerea unei relații. Însă nu cred că există relația “perfectă” așa cum nici oamenii nu sunt perfecți.
 
 
Ai mai face repede acest pas sau îți dorești să te distrezi mai mult acum și să te dedici carierei?

Cariera este pe primul loc. Dacă mă voi recăsători...cine poate știi? Viața este plină de surprize...frumoase sau constructive. Cu siguranță va veni momentul să întemeiez o familie, însă având deja o experiență, mă face să fiu mult mai atentă cu deciziile mele.
 
Ce calități trebuie să aibă bărbatul ideal?

Deștept, muncitor, carismatic și să aibă un suflet frumos!
 
 
L-ai găsit? Crezi că există?

Bărbatul ideal...cred că există, dacă vrei cu adevărat îl poți găsi!
 
 
Ai o nouă relație acum?

 Prefer să închid o ușă înainte de a o deschide pe următoarea.
 
 
Te lași greu cucerită?

 Nu mă “Las” greu cucerită însă probabil nu sunt ușor de “impresionat” și sunt pretențioasă. Dar cu siguranță bărbatul ideal va știi să facă foarte natural acest lucru (râde)!
 
 
Ai avut vreodată o relație perfectă?

 Dacă aș fi avut aș fi rămas într-o relație (râde) !
 
 
Crezi în dragostea la prima vedere?

 Da, însă de la sentimentul de a fi îndrăgostit până la iubire este un proces lung.
 
Ai fost vreodată la un blind date?

Nu (râde)! Sunt o persoană organizată și îmi plac detaliile, îmi place să știu și să fiu sigură de ce urmează să se întâmple așa că blind date it’s not my thing!
 
 
Ce îți dorești pe plan personal de acum înainte?

Liniște, dragoste, o comunicare bună și o prietenie frumoasă!
 
  
Dar profesional? Unde te vezi peste câțiva ani?

Asta este întrebarea la care niciodată nu știu să dau un răspuns bun!
Viața este imprevizibilă. Aș vrea să încep un master pe Styling sau ceva în zona asta însă trebuie să mai aștept pentru că momentan pe partea de modeling lucrurile merg foarte bine și nu aș vrea neapărat să mă opresc din asta!
 
Îți lipsește ceva acum?

Sunt fericită cu ce am acum!
 
Ești geloasă?

Am fost și privind în urmă realizez cât timp am irosit pe ceva care există doar în mintea mea. Nu mai sunt geloasă și sper să nu mai fiu niciodată. Însă cred că dacă există respect nici gelozia nu apare!
 
Ce nu ai face niciodată din dragoste?

Nu aș face niciodată lucruri care nu mă fac fericită și care nu mă definesc.
 

related posts

Modifică setările cookies