"Am fost discriminata pentru ca aratam prea bine in bikini". O femeie de 43 de ani a fost data afara de la un parc acvatic pentru ca purta un costum de baie prea mic  


O mama de 43 de ani din Independence Missouri a fost rugata sa sa paraseasca incinta unui parc acvatic local din cauza costumului de baie pe care l-a purtat.


Femeia, pe numele ei Madelyn Sheaffer, a povestit incidentul ieri, pe contul ei personal de Facebook:

"Am mers la bazin azi cu mama mea de 68 de ani, cu fiica mea de 14 ani si cu nepotii si nepoatele mele de 10, 9 si 7 ani. Tocmai intrasem in piscina cu nepotii mei de 10 si 9 ani, cand doua adolescente, angajate ale piscinei au venit si mi-au spus ca trebuie sa ma acopar pentru ca costumul e nepotrivit. <Acesta e un parc de familie>, mi-au spus ele. <Stiu, eu suint o persoana familista>, le-am spus, <am venit aici cu familia.>

Mi-au spus sa ma acopar sau sa plec. <Ce fel de discriminare este asta? E din cauza ca sunt prea batrana sa port bikini sau pentru ca arat prea bine?> le-am intrebat. Erau multe fete de 15-18 ani cu costume de baie la fel ca al meu. Nu purtam tanga, era un costum de baie din doua piese, normal, de vara. E vara. Aceasta e o piscina.

<N-am de gand sa ma acopar, daca vreti sa plec, ati face bine sa chemati politia sa ma escorteze afara. Cincisprezece minute mai tarziu, politistii au sosit si, desi nu erau de acord cu angajatele piscinei, trebuiau sa-si faca datoria".

Desi femeia n-a avut de ales decat sa paraseasca incinta parcului acvatic, suparata pe tratamentul pe care l-a primit, a sunat un post de televiziune local. Povestea ei a ajuns, astfel, la stiri.

"Sunt o femeie de 43 de ani care n-a avut nici incredere in ea si nici corpul necesar pentru a purta o pereche de bikini pana n-am implinit 43 de ani. Nu accept sa fiu discriminata pentru ca arat bine acum.", a povestit ea.

Ce parere ai despre incident? Au avut dreptate cei de la piscina sa o dea afara sau a fost discriminare?

related posts

Modifică setările cookies