"Am fost virgina pana la 20 de ani!" Dezvaluirea pe care fanii nu se asteptau sa o auda de la Rosario Dawson


La ora actuala este considerata un adevarat sex-simbol la Hollywood, insa actrita sustine ca nu intotdeauna s-a bucurat de un look la care sa ravneasca cei din jur. Dimpotriva!


"Am fost o adolescenta ciudatica. Am mers singura la balul de absolvire a liceului, ba chiar am fost virgina pana la 20 de ani!", a dezvaluit actrita pentru cel mai recent numar al revistei Cosmo for Latinas.

"Mama mea a crescut cinci copii pe cont propriu, asa ca nu puteam sa fiu inca o adolescenta excitata care continua sirul de sarcini premature. Am vrut sa am mai multe oportunitati pentru viitorul meu", a mai spus Dawson, care, culmea, a devenit celebra dupa ce a jucat rolul unei tinere dominate de hormoni in productia Kids.

Cu toate ca in urma cu numai cativa ani vedeta de 35 de ani nu era atat de preocupata de viata ei personala si amoroasa, acum Rosario admite ca iubeste sa fie indragostita si sa simta fiorii iubirii.

"Sunt o persoana care apreciaza contactul fizic si intimitatea. Iubesc barbatii si mi-ar placea sa ma indragostesc profund de cineva. Chiar si asa, viata mea nu se rezuma la o relatie", a spus vedeta.

Ce parere ai despre dezvaluirile ei? Crezi ca da un exemplu pozitiv tinerelor din ziua de azi?

FULLSCREEN
"Am fost virgina pana la 20 de ani!" Dezvaluirea pe care fanii nu se asteptau sa o auda de la Rosario Dawson
  • /

related posts