"Am pierdut o sarcina in timp ce eram in direct la televizor". Vedete care au trecut prin momente dramatice


Conform studiilor realizate de Colegiul American de Obstetricieni 20% dintre sarcini nu ajung la maturitate, ceea ce duce la declansarea avortului spontan. Desi nu multe persoane stiu, acest fenomen este intalnit destul de des si in randul vedetelor de la Hollywood.

Tag-uri:

JANE SEYMOUR

Celebra actrita din serialul "Dr. Queen" a declarat intr-un interviu ca suferit un avort spontan in timp ce era in direct la televizor.

"Am pierdut o sarcina in timp ce eram in direct si anuntam live un eveniment, dar la acel moment nimeni nu si-a dat seama"

P!NK


Cantareata de muzica pop a anuntat ca este insarcinata cu fetita sa destul de tarziu, in timpul unui episod in "The Ellen DeGeneres Show" din 2010. Aceasta a declarat ca a asteptat o perioada inainte de a da minunata veste, deoarece avea emotii cu privire la sarcina pentru ca mai suferise inainte un avort spontan.

BEYONCE


Faimoasa cantareata a vorbit liber despre sarcina pierduta pe care a avut-o inainte de a o naste pe fetita sa, Blue Ivy, si a descris aceasta experienta ca "cel mai trist lucru care s-a intamplat in viata mea". "A fost foarte dificil sa trecem peste pentru ca eu si familia mea apucasem deja sa sarbatorim venirea pe lume a copilului", a adaugat Beyonce.

In acelasi an a declarat ca acest avort spontan a fost unul dintre motivele pentru care a anuntat ca este insarcinata cu fetita sa mai tarziu.

NICOLE KIDMAN


Intr-un interviu acordat pentru Vanity Fair, actrita a vorbit despre expierienta dramatica prin care a trecut inainte de a o adopta pe fetita sa.

Din clipa in care Nikole Kidman s-a casatorit cu Tom Cruise, aceasta si-a dorit sa ramana insarcinata. Insa din nefericire a suferit un avort spontan, iar acela a fost momentul in care cuplul s-a hotarat sa o adopte pe Bella.

MARIAH CAREY


In timp ce era insarcinata cu gemenii sau, Monroe si Moroccan, Mariah Carey a declarat ca suferise un avort spontan inainte de a-i avea pe cei doi. 

"A fost foarte socant si aceasta experienta ne-a intristat pentru o lunga perioada", a spus cantareata. 

LILY ALLEN


Cantareata britanica de muzica pop a vorbit deschis despre experienta traumatizanta a unei pierderi de sarcina. Aceasta a declarat ca a scris cantecul "Something's Not Right" in memoria fiului ei pierdut intr-un avort spontan. 

"A fost o batalie foarte grea si foarte lunga, iar geul acesta de experienta te schimba ca persoana", a declarat Lily.

FULLSCREEN
"Am pierdut o sarcina in timp ce eram in direct la televizor". Vedete care au trecut prin momente dramatice
  • /

related posts