"Am plans dupa acest show" - marturisirea emotionanta a lui David Bryan dupa criticile primite. Ce pretentii aveau fanii de la el


Duetul dintre David Bryan si Marcel Rosca, invataceii lui Marius Moga, a dat nastere unor discutii aprinse intre membrii juriului. In ciuda criticilor primire de la Loredana si Brenciu, David a mers mai departe. "Am plans dupa acest show", le-a marturisit el fanilor pe Facebook.


Dupa ce a impresionat la auditiile pe nevazute, David Bryan nu a mai stralucit si la duelul de marti seara, daca e sa ne luam dupa criticile primite de la antrenorii echipelor adverse.  Loredana i-a reprosat ca a cantat fals, iar Brenciu l-a mustrat pentru faptul ca s-a intimidat atunci cand nu l-a mai ajutat casca.

Fanii lui David Bryan de pe Facebook il sustin in continuare, insa si ei spun ca se asteptau la mai mult din partea ui.

"Adevarul este ca prestatia nu a fost asa cum noi suntem obisnuiti cu tine, dar cred ca ai avut incredere in mentorul tau si ai cantat timid. Sper ca urmatorul cantec sa fie pe stilul tau... si mai cred ca esti un norocos", i- scris un fan.

"Ai fost ca un plangacios cand ai spus ca nu stii sa faci altceva dacat sa canti, noi vrem sa vedem la tine o personalitate puternica , de invingator ... I wish you to be the romania voice.. Good luck".

"Cred ca te-ai fi putut descurca mai bine, avand in vedere ca lumea avea asteptari foarte mari dupa auditiile pe nevazute", a mai comentat un fan.

Exista insa si admiratoare ale lui David care au fost incantate de prestatia lui. "Ai o voce frumoasa!!! Fii atent si asculta sfaturile lui Moga si cred ca poti deveni Vocea Romaniei ;)"

"Ati cantat foarte bine, mai ales tu David..cand ti-am auzit primele versuri am stiut ca tu vei merge mai departe. Ai o voce foarte frumoasa, nu te lasa influentat de comentariile rautacioase. Succes mai departe!", i-a scris o alta admiratoare.

"Congrats David! Ai fost foarte bun! Exact ce zicea Smiley: cum este cate un concurent cu un potential mare de a ajunge Vocea, cum sare competitia sa il elimine cat mai repede!!! :)Keep up the good work!", a comentat un fan.

related posts

Modifică setările cookies