"Am simtit cum imi iese inima din piept". Declaratiile emotionante facute de Jennifer Lopez despre logodna cu Ben Affleck 


Aflata in plin turneu de promovare al cartii autobiografice True Love, Jennifer Lopez a vorbit despre numeroasele probleme cu care s-a confruntat de-a lungul vremii pe plan personal.


Unul dintre momentele de cumpana l-a reprezentat logodna cu Ben Affleck, cele doua staruri de la Hollywood intalnindu-se in 2002, in timpul filmarilor pentru productia Gigli. 

Acestia au anuntat ruperea logodnei in ianuarie 2014, moment care a marcat-o profund pe diva latino, mai ales ca aceasta visa la o familie fericita alaturi de celebrul actor, asa cum avea sa marturiseasca in autobiografie. 

"Am simtit cum imi iese inima din piept. As putea spune ca este un barbat inteligent, iubitor, sarmant si afectuos. Il admir din toate punctele de vedere. M-a invatat o multime de lucruri", a dezvaluit cantareata, facand referire la Ben Affleck. 

Dupa despartirea de Jennifer Lopez, starul din Gone Girl a inceput sa se intalneasca cu Jennifer Garner, cea care intre timp i-a devenit sotie si cu care are trei copii, in timp ce artista de 45 de ani s-a casatorit cu Marc Anthony, cel de care a divortat in urma cu trei ani. 

"Lucrurile intre mine si Marc nu au fost perfecte, mariajul nostru nu a fost niciodata sortit pacii. Inca de la inceput s-a dovedit a fi exploziv si pasional", a explicat Jennifer Lopez. 

FULLSCREEN
"Am simtit cum imi iese inima din piept". Declaratiile emotionante facute de Jennifer Lopez despre mariajul cu Ben Affleck 
  • /

related posts

Modifică setările cookies