Amal Clooney, cea mai stylish sotie de la Hollywood. Motivul pentru care toata lumea o admira


De cand este sotia lui George Clooney, Amal a devenit vedeta peste noapte. Desi in anumite cercuri era celebra si inainte de casatoria cu actorul american - fiind un avocat renumit, Amal le-a cucerit instant pe fanele sotului ei, dar si pe cei mai duri critici de moda.


Motivul pentru care toata lumea o admira este unul simplu -  intotdeauna arata impecabil si nu este niciodata prinsa pe picior gresit. Frumoasa sotie a lui George Clooney are o garderoba mai ceva ca a unei dive de la Hollywood si impresioneaza la fiecare aparitie publica cu alegerile sale vestimentare.

De data aceasta, Amal Clooney a aratat stylish intr-o rochie mini verde, la un eveniment cinematografic, la care a participat alaturi e sotul ei. Machiata perfect, cu parul lung si stralucitor si cu un zambet larg pe buze, Amal i-a cucerit si pe paparazzi, care au fotografiat-o din toate unghiurile.

Inalta si supla, Amal si-a etalat picioarele lungi intr-o rochie mini verde Versace. Desi de cele mai multe ori comentariile la adresa ei sunt pozitive, mai sunt si persoane care ii atrag atentia ca i-ar sta mai bine cu cateva kilograme in plus. Picioarele ai skinny nu sunt chiar pe placul tuturor.

Amal Clooney nu este doar stilata si sexy, ci si foarte inteligenta. De meserie avocat, Amal l-a facut pe sotul sau sa roseasca la festivitatea de decernare a Globurilor de Aur, atunci cand prezentatoarele Tina Fey si Amy Poehle i-au facut o astfel de introducere. "Amal este un avocat specializat in Drepturile Omului, care a lucrat in cazul Enron, l-a consiliat pe Kofi Annan in ceea ce priveste Siria si a fost aleasa intr-o comisie a Natiunilor Unite care investigheaza neregulile razboiului din Gaza. Asa asta seara sotul ei primeste un premiu pentru intreaga activitate" :)

related posts

Modifică setările cookies