Amber Rose a bifat cea mai vulgara aparitie de la MTV VMA. Cum arata cea mai plinuta vedeta de la gala aproape goala pe covorul rosu


A vrut cu orice chip sa se faca remarcata la VMA si in mare masura a reusit. Amber Rose stia ca singura ei sansa de a iesi in evidenta printre atatea vedete de top era sa aiba o aparitie memorabila pe covorul rosu. 


S-a conformat inca o data, daca mai era nevoie, ca Amber Rose nu are nici rusine, nici simtul penibilului. Devenita celebra in urma relatiilor cu fostii iubiti ai lui Kim Kardashian, Reggie Bush si Kanye West, Amber Rose si-a mentinut faima cu aparitii controversate in lumea mondena si cu pictoriale sexy.

Sotia lui Wiz Khalifa a aparut pe covorul rosu acoperita doar de ...lanturi, intr-o "rochie" creata de Laurel DeWitt. Desi nu este in cea mai buna forma fizica, Amber Rose nu s-a jenat sa isi arate kilogramele in plus de fata cu toata "spuma" artistilor internationali.

Inainte sa plece la VMA, Amber si-a organizat o mica sedinta foto si a postat imaginile pe Instragram.

Outfitul lui Amber Rose ne duce cu gandul la o alta tinuta care a facut istorie la VMA. In 1998, Rose Mcgowan, pe atunci iubita lui Marilyn Manson, a aparut pe covorul rosu chiar mai dezbracata decat Amber Rose. Daca sotia lui Wiz Khalifa a avut minimum de decenta si si-a acoperit partile esentiale cu lanturi, Rose Mcgowan si-a lasat fara nicio jena la vedere sanii si posteriorul.

related posts

Modifică setările cookies