Amenintata cu arma, legata la maini si incuiata in baie. Kim Kardashian, jefuita in camera de hotel din Paris


Kim Kardashian este in stare de soc dupa ce a fost amenintata cu arma si jefuita de doi barbati inarmati, in hotelul sau din Paris. Kanye West si-a intrerupt concertul pe care il sustinea in New York, in momentul in care a aflat vestea, spunandu-le fanilor ca are “o urgenta de familie”.


''Kim Kardashian West a fost amenintata cu arma in camera sa de hotel din Paris, in aceasta seara, de doi barbati mascati inarmati, imbracati ca politisti. Este foarte marcata, dar nevatamata fizic'', a declarat purtatoarea ei de cuvant Ina Treciokas pentru CNN.

Hotii au lasat-o pe Kim fara bijuterii in valoare de 11 milioane de dolari: au furat o cutie de bijuterii in care se regaseau obiecte prestioase in valoare de 6.7 milioane de dolari si un inel care costa 4.5 milioane de dolari.

Potrivit Daily Mail, hotii au intrat in hotel in jurul orei 2.30 am, i-au pus catuse paznicului si au patruns in camera vedetei. Aparent, acestia au amenintat-o cu arma, au legat-o si au incuiat-o in baie.

Dupa incident, Kim si sora sa Kourtney au parasit Parisul intr-un avion privat, profund marcate de cele intamplate.

Pe tot parcursul saptamanii, Kim si sora sa au facut parada de tinute controversate in capitala Frantei. Chiar  in ziua jafului, vedeta si-a etalat silueta volutoasa in doua outfituri care i-au lasat formele la vedere.

Kourtney a imbracat o rochie riscanta si nu a putut evita un accident vestimentar. 

Mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos:

related posts

Modifică setările cookies