Ana Ivanovic e din nou gravidă. Cum şi-a anunţat sarcina


Retrasă din activitate la finalul anului 2016, fosta tenismenă Ana Ivanovic (31 de ani) şi-a construit o frumoasă familie alături de fotbalistul german Bastian Schweinsteiger. 


Sârboaica se pregăteşte acum pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Considerată mulţi ani un sex-simbol în circuitul WTA, Ana Ivanovic a atins performanţa maximă în 2008, atunci când a câştigat turneul de Mare Şlem de la Roland-Garros, o competiţie aflată în plină desfăşurare în aceste zile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Pe plan sentimental, simpatica Ana s-a cuplat în 2014 cu neamţul Schweinsteiger, campion mondial la acea vreme cu naţionala Germaniei. Povestea lor de dragoste s-a concretizat doi ani mai târziu cu o nuntă spectaculoasă la Veneţia. Apoi, în noiembrie 2017, Ivanovic a dezvăluit într-un mod inedit că e însărcinată, postând pe o reţea de socializare o fotografie cu trei perechi de papuci. În primăvara anului următor, Ana şi Bastian au devenit părinţii unui băieţel, Luka.

„Inimile noastre explodează de bucurie. Vom avea un nou micuţ în familie. Doi sub doi”, a anunţat acum Ana Ivanovic. De această dată, sârboaica a aliniat într-o poză patru perechi de papuci, fără să precizeze dacă Luka va avea un frate sau o soră.

Ana Ivanovic şi Bastian Schweinsteiger locuiesc în prezent în SUA, germanul de 34 de ani fiind încă fotbalist activ, legitimat la echipa americană Chicago Fire.

Foto Profimedia

FULLSCREEN
Ana Ivanovic e din nou gravidă. Cum şi-a anunţat sarcina
  • /

related posts