Analia Selis, prima aparitie dupa ani de zile de absenta. Cum arata acum si de ce a disparut din showbiz


Simpatica Analia Selis s-a tinut departe de showbizul romanesc mai bine de 3 ani, timp in care s-a concentrat mai mult pe viata de familie. De curand, artista si-a anuntat fanii ca se pregateste de o revenire: deja are concerte si aparitii in emisiunile tv.


Treptat, Analia Selis vrea sa isi recapete popularitatea de care se bucura in urma cu cativa ani. Cantareata de origine argentiniana s-a dedicat familiei si se lauda cu doi copii superbi: o fetita, Noa, care urmeaza sa implineasca 3 ani, si un baiatel, Tiago, in varsta de un an.

EUROVISION 2013 - PRIMA SEMIFINALA. Care sunt tarile calificate in FINALA EUROVISION 2013 din 18 mai

Inainte sa devina mamica, Analia a trecut printr-o drama care a daramat-o psihic: in decembrie 2009, cantareata a pierdut o sarcina. “Timp de o luna, am avut telefonul inchis, nu am vorbit cu nimeni. Nu am vrut sa deranjata si sa trebuiasca sa dau declaratii prin presa. Am plecat imediat la mama mea, care locuieste la Madrid. Acolo m-am refugiat si am incercat sa ma refac psihic. Am simtit ca trebuie sa fiu aproape de familia mea. Nu pot sa explic ceea ce am simtit, insa mi-am dat seama ca nu a fost sa am parte de aceasta fericire. M-am intors de la Madrid in urma cu cateva zile, am trecut peste moment si nu mi-am pierdut speranta", povestea atunci Analia.

Intre timp Analia Selis si-a indeplinit visul de a deveni mama, iar acum isi doreste din nou o cariera. La inceputul anului, cantareata isi anunta fanii de pe Facebook ca va reveni in showbiz. "Dupa 3 ani de pauza si 2 copii frumosi facuti in acest timp. Deja am inceput sa cant si sa merg la emisiuni", spunea pe Facebook Analia.

Foto: Analia Selis, 12 mai 2013. Sursa: TVR

Analia Selis a cantat duminica seara la extragerea Loto de la TVR si este intr-o forma excelenta. Supla si eleganta, Analia a impresionat cu un look fresh.

Foto: Analia Selis, 12 mai 2013. Sursa: TVR

  • Analia Selis, prima aparitie dupa ani de zile de absenta. Cum arata acum si de ce a disparut din showbiz

related posts

Modifică setările cookies