Anca Dumitra: "Toata lumea ma intreaba de unde cumpara Geanina egarii" EXCLUSIV


Anca Dumitra, interpreta Gianinei din Las Fierbinti, s-a atasat mult de personajul pe care il interpreteaza de ani de zile. Simpatica actrita a marturisit pentru perfecte.ro ca ea si Gianina nu au prea multe in comun, poate doar numarul de la pantofi :) 


"E un personaj pe care l-am construit in timp, de vreo 10 sezoane deja, pe care il fac cu foarte multa bucurie si pe care il astept cu la fel de mare bucurie. E o aventura pe care mi-as dori sa o continuu multa vreme de acum incolo", a spus Anca Dumitra intr-un interviu live pe Facebook-ul perfecte.ro.

Pentru cei care sunt obisnuiti sa o vada in hainele "trendy" ale Gianinei, Anca a dezvaluit ca stilul ei, atunci cand nu joaca in Las Fierbinti, este unul feminin. "Gianina are un stil aparte, toata lumea ma intreaba de unde cumpar egarii, dar nu eu ma ocup de hainele Gianinei. Acum imi plac rochitele, mi se par foarte feminine, dar ma poti vedea cu o sapca, cu niste jeansi, cu T -shirt si atat. Pot sari usor de la extrema la alta", a spus Anca Dumitra.

Anca spune ca prefera sa nu se machieze atunci cand nu merge la filmari sau la evenimente. "De ceva timp daca nu am filmari, teatru, nu ma mai machiez. Imi place sa folosesc rimelul".


related posts

Modifică setările cookies