Anca Turcasiu, revoltata mediatizarea relatiei dintre Stefan Stan si Andreea Mantea. Ce a spus cantareata despre celebrul cuplu


Anca Turcasiu este revoltata de articolele pe care le citeste in tabloide despre vedetele momentului. Cantareata il da ca exemplu pe castigatorul de la Vocea Romaniei, Stefan Stan.


Anca Turcasiu este nemultumita de faptul ca presa scrie mai mult despre viata personala a vedetelor, decat despre cariera acestora.  "Ca sa rezisti in showbiz, iti trebuie bani si relatii.  Am observat ca acum esti vedeta in functie de cât de des apari la TV. În meseria de artist nu sunt oameni care apar acum la TV. Există actori, muzicieni, sculptori, oameni care fac arta. Confundam lucrurile, transmitem niste mesaje negative. Totul e degenerat;, spune Anca Turcasiu in Ziarul Ring.

Anca Turcasiu l-a dat ca exemplu si pe castigatorul de la Vocea Romaniei, Stefan Stan.

"Mediatizarea asta a luat-o pe un făgaş rău. Interesa pe cineva cum ne îmbrăcam noi? Erau aceleaşi lucruri pentru toată lumea. Valoarea nu era dată de hainele pe care le purtam, de sânii pe care îi expuneam sau cu cine ne cuplam. E posibil să aflu că băiatul ăla care e «Vocea României» s-a cuplat cu Vasilica şi Georgica?! Asta mă interesează pe mine? Nu, eu vreau să aud un hit, el trebuia să aibă hit după hit că... doar e «Vocea României»!", a mai spus Anca Turcasiu pentru ziarul Ring.

related posts