Anda Adam, atacata dur de Marina Almasan dupa ce a spus ca nu i se pare iesit din comun sa te droghezi


Anda Adam a stranit reactii controversate cu o declaratie referitoare la consumul de droguri. Cantareata spune ca este impotriva lor, dar ca "nu i se pare nimic iesit din comun sau wow" ca oamenii se drogheaza, cerandu-le romanilor sa fie mult mai relaxati in privinta consumatorilor de droguri.


"Eu sunt împotriva drogurilor, dacă mă întrebi pe mine. Dar din punctul meu de vedere, cred că este o chestie inevitabilă în 2013. Nu ştiu, nu mi se pare nimic ieşit din comun şi nu mi se mai pare nimic "WOW!". Sunt foarte mulţi care se droghează. Asta se întâmplă şi "afară". Şi ce dacă noi nu suntem "afară"? Treziţi-vă! Şi România este tot "afară"! Dacă alţii fac chestia asta în alte ţări, dacă marijuana este legalizată în nu ştiu ce teritorii şi oamenii sunt relaxaţi din punctul ăsta de vedere, noi de ce nu putem fi relaxaţi?", a spus Anda Adam in Ring.

Prima care a luat atitudine impotriva Andei Adam a fost Marina Almasan. 

"Stimată Adam, te apreciez foarte mult în calitate de cântăreaţă, dar, te rog, păstrează-ţi aceste opinii pentru tine şi cei ce-ţi sunt f.f.f.f. apropiaţi! Degeaba dregi tot mătăluţă busuiocul grăbindu-te să declari, în acelaşi interviu, că tu, personal, eşti împotriva drogurilor (sincer, mă cam îndoiesc de asta!) dacă le inoculezi fanilor tăi ideea că a te droga e ceva firesc. Păi, Anduţa-drăguţa, fata mamii, află că "chestia asta" ne dă nouă, părinţilor de adolescenţi, nesfârşite nopţi de nesomn, frisoane în miez de vară, emoţii uriaşe, frământări cosmice!", a scris Marina Almasan in Ziarul Ring.\

Marina Almasan o roaga pe Anda Adam sa fie mai atenta cand face astfel de declaratii, avand in vedere ca multi tineri o au ca model si o admira.

"Drăguţă Anda! Poate că în sinea ta se ascunde, de fapt, un om bun. Nu uita însă că, vrând-nevrând, ai ajuns un model pentru copiii noştri. Nu mă întreba dacă-mi convine sau nu acest lucru, ci doar, te rog, cântăreşte-ţi bine vorbele care-ţi ies pe gură atunci când nu cânţi! Iar dacă nu-ţi par decât o biată mamă dusă cu capul, am să te iau de mânuţă şi am să te duc la unul dintre centrele de recuperare antidrog. Ne aşezăm împreună pe-o băncuţă şi privim, preţ de 10 minute, la zvârcolirile unui tânăr aflat în sevraj... Poate atunci ai să înţelegi şi tu cum e cu "chestia asta", a mai spus Marina Almasan.

Tu cui ii dai dreptate: Andei Adam sau Marinei Almasan?

related posts

Modifică setările cookies