Anda Adam face lamuriri in problema drogurilor. Ce crede cu adevarat vedeta despre consumul de droguri 


Anda Adam a fost afectata de criticile pe care le-a primit in urma declaratiilor pe care le-a facut referitor la consumul de droguri in Romania. Vedeta sustine ca declaratia sa a fost rastalmacita si tine sa sublinieze ca nu a insinuat niciodata ca a consuma stupefiante este un lucru firesc, de admirat sau de recomandat.

Tag-uri: #Anda Adam #droguri

Iata comunicatul trimis de Anda Adam:

“Imi pare rau sa constat ca declaratiile mele au fost rastalmacite si ca multi oameni au inteles ca incurajez consumul de droguri. Este total neadevarat! Am fost intrebata ce parere aveam despre reportajul realizat de 1 mai si difuzat de toate televiziunile in care apareau tineri drogandu-se pe plaja de la Mamaia si daca nu mi-a fost teama ca voi fi filmata in apropierea lor si asociata cu acea gasca.

Am subliniat ca nu sunt de acord cu consumul de droguri, dar si ca nu mi se pare fireasca mentalitatea de fi asociata cu respectivii consumatori din simplul motiv ca se aflau pe aceeasi plaja cu mine. Sunt constienta ca fiecare este responsabil pentru alegerile lui in viata, bune sau proaste, si ca nu pot eu sa schimb acest lucru peste noapte.

CITESTE SI:  Anda Adam, atacata dur de Marina Almasan dupa ce a spus ca nu i se pare iesit din comun sa te droghezi  

Stupefiantele de orice fel sunt periculoase pentru organism, distrug vietile celor care le consuma si pot provoca adevarate tragedii. Am avut cunostinte care au cazut in acest viciu periculos. Unii au reusit sa se vindece, altii, din pacate, au pierdut lupta.

Stati departe de aceste tentatii! Nu este sanatos si nici cool sa consumi droguri. Ii rog pe cei care au inceput sa ma critice sa nu se grabeasca sa judece pe baza unor declaratii scoase din context.

Am subliniat in acele declaratii ca sunt impotriva drogurilor, dar am recunoscut ca este un fenomen de amploare raspandit in Romania, la fel ca peste tot in lume, iar fiecare este responsabil pentru ceea ce face. Asta nu inseamna ca el nu poate avea parte de ajutorul celor din jur.

Eu am avut si am promovat dintotdeauna un stil de viata sanatos si este exclus sa fiu de acord cu asa ceva. Repet, drogurile sunt periculoase, iar cei care le consuma au nevoie de ajutor! Intotdeauna NU drogurilor!”, declara Anda Adam.

related posts

Modifică setările cookies