Anda Adam nu mai vrea sa fie comparata cu Bianca Dragusanu! Ce a spus vedeta despre "rivala" sa


In ultima perioada, Anda Adam a ajuns sa fie din ce in ce mai des comparata cu actuala iubita a fostului sau prieten, Victor Slab. 


Desi Anda neaga ca ar fi prea multe asemanari intre ele, cateva totusi exista: amandoua s-au iubit cu Victor Slav, si-au pus silicoane, si-au marit buzele si se imbraca extrem de sexy

"Aratam diferit, ea este inalta, eu sunt miniona, avem domenii de activitate diverite, avem personalitati si pasiuni diferite. Nu avem nimic in comun decat simplul fapt ca suntem femei, fiecare frumoasa in felul ei", a spus Anda Adam pentru adpm.ro.

Anda Adam spune ca se exagereaza foarte mult pe tema aceasta si ar fi mai linistita daca presa ar inceta sa mai compare fiecare aspect din viata ei cu Bianca Dragusanu.

"Am acest catel de multi ani, breton am purtat si in urma cu zece ani, lentile de contact folosesc ocazional pentru ca mi-am dorit dintotdeauna sa am ochii deschisi la culoare, asa cum au mai toti membrii familiei mele. In plus, meseria imi cere sa imi schimb permanent look-ul, sa incerc sa ma reinventez. Legat de fotografiile de pe Facebook, mi se pare normal sa comunici cu fanii in acest mod. Astfel procedeaza majoritatea artistilor! ”, a mai spus Anda Adam.

related posts

Modifică setările cookies