Anda Adam profita de filmarea noului clip ca isi intretina bronzul


Anda Adam a marturisit recent pentru Perfecte.ro ca ii place la nebunie sa fie bronzata, insa nu era hotarata daca isi va risca sanatatea doar de dragul bronzului - cantareata nu ar mai vrea sa mearga la solar. Dar toate lucrurile par ca se aranjeaza in favoarea ei - Anda isi filmeaza noul clip intr-o tara calduroasa, la plaja :)


Anda Adam profita de filmarea noului clip ca sa-si intretina bronzul. Cantareata este in prezent in Portugalia unde filmeaza "Can You Feel".

Imbracata cu o rochie alba, lunga, vaporoasa, cu o camasa albastra legata la piept, pentru a-i dezveli abdomenul lucrat la sala de fitness, si cu o bentita rosie pe cap, solista a filmat pe renumita plaja Paraia de Guincho, la castelul Mouros si pe o corabie cu care a strabatut tarmurile Oceanului Atlantic.

Anda Adam a filmat astfel in cel mai vestic punct al Europei, cel cunoscut pâna in secolul al XV-lea drept „capatul lumii”.

Reecent, Anda Adam a inceput sa compuna piese si pentru alti artisti, cum ar fi Morris (“Because you”) sau Ella (“Suddenly”).

"Am un studio de inregistrari performant unde am inceput de ceva vreme sa imi desfasor activitatea ca si compozitor. Sunt bucuroasa ca sunt apreciata pentru ceea ce fac si pentru ca artistii au incredere in mine. Ador sa vad cum compozitiile mele sunt inregistrate in diferite stiluri, in functie de personalitatea artistului respectiv. Ma amuza atunci cand sunt comparata cu Lady Gaga insa este in acelasi timp o onoare pentru mine, mai ales ca o consider una din cele mai bune compozitoare din ultimul deceniu”, declara Anda Adam.

FULLSCREEN
Anda Adam profita de filmarea noului clip ca isi intretina bronzul
  • /

related posts