Andra Gogan a fost desemnată „Cel mai iubit star român” la Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2023


Andra Gogan a câștigat premiul pentru „Cel mai iubit star român” la ediția din acest an a galei Nickelodeon Kids Choice Awards.


Chiar pe 8 martie, de Ziua Femeii, când evenimentul desfășurat la Microsoft Theatre a fost transmis în premieră și în România, Andra Gogan a fost desemnată câștigătoare a premiului „Cel mai iubit star român”.

Andra Gogan este una dintre cele mai populare și talentate tinere artiste din România, iar premiul a fost acordat de către fanii și telespectatorii Nickelodeon, care au votat pentru artistul lor preferat.

„Nu-mi vine să cred! Tocmai am aflat că sunt una dintre câștigătoarele Nickelodeon Kids Choice 2023. Este minunat, nu mă opresc din zâmbit! Vă mulțumesc mult! Nu o să uit niciodată momentul acesta”, a fost prima reacție a Andrei Gogan.

Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2023 și-a desemnat câștigătorii la Microsoft Theatre din Los Angeles. Gazdele evenimentului au fost Nate Burleson, coprezentator al emisiunii CBS Mornings și superstarul Charli D'Amelio.

Gala Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards din acest an a cuprins un spectacol de deschidere impresionant susținut de Bebe Rexha, onoruri speciale acordate lui Adam Sandler și lui Optimus Prime din Transformers, teaser-uri exclusive din lungmetraje foarte așteptate, apariții ale celor mai importante vedete ale momentului și multe alte surprize. 

Cel mai premiat artist a fost Harry Styles,  desemnat câștigător pentru trei categorii: „Cel mai bun cântăreț”, „Cea mai bună piesă” și „Cel mai bun album”.

Printre marii câștigători s-au numărat și Taylor Swift, care a plecat acasă cu două premii: „Cel mai bun album” și „Cea mai bună cântăreață”. Serialul Wednesday a primit premiul pentru „Cel mai bun serial pentru familie”, iar premiul pentru „Cea mai bună actriță” a mers la personajul principal al serialului, Jenna Ortega. 

Serialul High School Musical a primit, de asemenea, două premii: trofeul pentru „Cea mai bună actriță”, care a mers la Olivia Rodrigo, și cel pentru „Cel mai bun actor”, care i-a fost înmânat lui Joshua Bassett.

Printre alte vedete câștigătoare s-au numărat: Dwayne Johnson, Selena Gomez, Millie Bobby Brown, BTS, Serena Williams și LeBron James.

  • Andra Gogan a fost desemnată „Cel mai iubit star român” la Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2023

related posts

Modifică setările cookies