Andra : Nu va straduiti prea mult sa fiti perfecte, riscati sa obtineti exact contrariul! EXCLUSIV


Andra nu si-a propus nici un moment sa fie femeia perfecta ! Nici macar pentru sotul ei, Catalin Maruta ! " Nu as schimba absolut nimic la mine ", spune Andra, care crede ca "ar fi plictisitor ca femeile sa fie perfecte".


Andra le da sfaturi utile femeilor aflate in cautarea perfectiunii : sa nu mai incerce, e inutil!
Daca incerci sa fii perfecta, efortul asta permanent va avea efectul total opus. Vei deveni artificiala si inhibata si, in ultima instanta, caraghioasa”, spune Andra pentru www.perfecte.ro

Andra
spune ca l-a cucerit pe sotul sau, Catalin Maruta, prezentatorul de la Happy Hour, prin...naturalete.
"Nu stiu daca formam cuplul perfect. Daca a fi cuplu perfect inseamna ca suntem perfecti unul pentru altul, atunci da. In ochii celorlalti insa, n-as garanta asta”, mai spune Andra.

In numele iubirii, Andra spune ca e dispusa sa faca orice sacrificiu pentru sotul ei. “Catalin nu mi-ar cere insa sa fac sacrificii. Nu mi-ar cere sa renunt la profesie sau la visuri, din capriciu – asa cum din pacate li se intampla unora. De un lucru sunt sigura, ca nu voi fi niciodata pusa in situatia sa aleg intre cariera si casnicie”, spune Andra.

Sotia lui Catalin Maruta a evitat intrebarile “amarute” legate de viata sa...intima. “Lasa, si-asa traim vremuri cam prea condimentate (piperate - desi cam nesarate, ar zice unii). Pentru sanatatea dumneavoastra, evitati excesul de sare, zahar si extra  condimente personale. Cu prea multe arome in joc, risti sa nu-ti mai dai seama de gustul original al vietii”, spune Andra.
 

related posts

Modifică setările cookies