Andra si Catalin Maruta au fost nasi de cununie FOTO!


Dupa ce anul trecut si-au botezat nepotelul, in weekendul care tocmai a trecut Andra si Catalin Maruta au fost din nou nasi, de data asta de cununie.
 


Prezentatorul emisiunii “Happy Hour” de la Pro Tv si sotia sa au acceptat sa fie nasii unor prieteni apropiati: „L-am cununat pe unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei, care mi-a fost coleg la TVR, Tudor Bota. Noi stabiliseram de mult, mai in gluma – dar mai mult in serios! – ca acela dintre noi care se insoara primul il va cununa pe cel care a burlacit mai mult. Ne face o deosebita placere sa le fim nasi”, a declarat Catalin Maruta.

Cei doi se afla la prima experienta de nasi de cununie, desi, dupa cum chiar ei marturisesc, primesc aproape zilnic astfel de propuneri. „Culmea e ca asta e prima noastra experienta de nasi, desi aproape zilnic, fara exagerare, primim propuneri, din toate partile. Primim chiar si scrisori din toata tara, de la oameni care ne roaga sa-i cununam, chiar daca nici macar nu-i cunoastem”, povestesc Andra si Catalin.

Familia Maruta a mai spus ca bucuria de a le fi alaturi intr-o zi atat de mare unor buni prieteni a fost completata si de emotii: „Atat eu, cat si Andra, am avut emotii. Si pentru ei, fiindca pornesc pe un drum interesant, pe care noi l-am inceput deja, si stim ce e in sufletul lor – cate visuri si cate planuri se nasc de aici – dar si pentru noi doi. Practic, de cand ne-am casatorit, n-am mai fost in fata altarului intr-un asa cadru, astfel ca acest eveniment ne-a readus in suflet, intens, multe trairi de atunci”, a mai spus prezentataorul “Happy Hour”.

Cununia care a avut loc in Bucuresti, ca si petrecerea de nunta propriu-zisa, a strans multi apropiati ai mirilor, dar si ai nasilor: „Au fost multi invitati din provincie, va dati seama, in primul rand rudele noastre, care vin cu mare placere la asemenea eveniment. De cand ne asteapta ei sa cununam pe cineva”, glumeste vedeta Pro Tv. 

 

FULLSCREEN
Andra si Catalin Maruta au fost nasi de cununie FOTO!
  • /

related posts

Modifică setările cookies