Andra vs. Celine Dion: cine canta mai bine “Rolling In The Deep “ al lui Adele?


Se pare ca atunci cand vine vorba de melodii de dragoste, Andra si Celine Dion sunt la fel de fascinate de Adele ca si noi. Care dintre ele a interpretat mai bine celebrul hit ramane sa decideti voi!


Celine Dion a cantat “Rolling in the Deep” in concertul ei din Las Vegas, weekendul trecut. “O iubesc pe Adele atat de mult. E extraordinara.”, a spus cantareata inainte sa inceapa sa cante “Rolling In The Deep”.

Milioane de oameni sunt impresionati de talentul ei. Asculta vocea impresionanta a unei fetite de 2 ani care interpreteaza o piesa a celebrei Adele

Show-ul a fost, de altfel, primul concert al lui Celine dupa o perioada de recuperare din cauza unui virus pe corzile vocale.

Iata si cover-ul dupa "Rolling In The Deep" realizat de cantareata candiana.

Nici Andra nu a putut rezista tentatiei de a canta un cover dupa celebra piesa a lui Adele.

Invitata la PRO FM live session, pe 6 iunie, vedeta a cantat in duet cu trupa Zero “Rolling In The Deep”, despre care a spus ca e “o melodie tare, tare frumoasa”.

Ascult-o mai jos si pe Andra interpretand melodia britanicei de 24 de ani si spune-ne carei cantarete i-a iesit mai bine!

Si, daca mai aveti nevoie de termen de comparatie, mai jos puteti urmari videoclipul de la celebrul concert de la Royal Albert Hall din Londra al lui Adele, in care cantareata isi interpreteaza melodia care i-a adus 3 Grammy-uri.

FULLSCREEN
Andra vs. Celine Dion: cine canta mai bine “Rolling In The Deep “ al lui Adele?
  • /

related posts

Modifică setările cookies