Andreea Balan si Andreea Antonescu s-au reintalnit la o petrecere mondena. Cine a avut cea mai reusita tinuta?


Alta data de nedespartit, Andreea Balan si Andreea Antonescu se vad in ultima perioada doar la evenimentele importante si la petrecerile mondene. Cele doua au ramas in relatii bune, Andreea Balan fiind nasa fiicei fostei sale colege de trupa.


Andreea Balan si Andreea Antonescu s-au reintalnit la petrecerea aniversara a revistei InStyle, unde nu au ratat ocazia de a se fotografia impreuna, spre deliciul fanilor de pe Facebook.

Andreea Balan a purtat o rochie gri cu negru de la Chotronette, iar Andreea Antonescu a fost adorabila intr-o tinuta roz.

Cum era de asteptat, fanii le-au cerut celor doua sa cante din nou in formula "Andre". In trecut, cele doua au vorbit despre o posibila reunire, insa doar ocazionala, pentru un eveniment special. Andreea Balan tine foarte mult la cariera sa solo, la care nu este dispusa sa renunte pentru a canta din nou in trupa Andre.

"În ultimul timp au apărut tot felul de articole şi reportaje despre o posibilă reunire Andre - Trupa NU se va reuni", spunea anul trecut Andreea Balan.

"O reunire Andre, chiar şi pentru 10 minute într-o emisiune, mi-ar „canibaliza" proiectele solo, deoarece această trupă a fost cea mai de succes în anii '99-2000. Mulţi moderatori şi producători de emisiuni încearcă frecvent să ne aducă împreună, dar mereu am fost ocupată să promovez alte proiecte. Poate că doresc să păstrez amintirea trupei aşa cum a fost atunci în mintea publicului", spunea in 2011 pentru Adevarul aceeasi Andreea Balan.

Chiar daca nu vor sa se reuneasca, cele doua se inteleg in continuare foarte bine.

"Între mine şi Andreea Bălan a rămas o relaţie foarte mişto, chiar dacă atunci când ne-am despărţit ne-am certat. Noi două ne vedeam de două ori pe an, la un suc. Şi iniţial ziceam că stăm doar o oră, dar apoi fiecare dintre noi anula tot ce avea de făcut în ziua respectivă şi stăteam la poveşti. După câteva ore la suc, mergeam la una dintre noi pentru că tot mai aveam ceva de povestit. Eram ca în bancul cu babele la puşcărie", spunea si Andreea Antonescu pentru Kanal D.

FULLSCREEN
Andreea Balan si Andreea Antonescu s-au reintalnit la o petrecere mondena. Cine a avut cea mai reusita tinuta?
  • /


related posts