Andreea Balan si dansatoarele ei au innebunit barbatii la ultimul concert. Vezi ce tinute au purtat si cum si-au scos formele in evidenta


Tinutele excentrice ale Andreei Balan innebunesc orice barbat indiferent de starea civila. Fie ca este insurat, fie ca e barbat singur, in cautare de relatii, niciunul nu are cum sa reziste stilului sexy pe care il adopta artista.

 


Carnaval Show, asa cum a ales cantareata sa isi numeasca show-ul, este un amestec reusit de dansuri si culturi, care a avut un real succes printre organizatorii din toata tara. La fel sunt si tinutele artistei si ale dansatoarelor ei: un carnaval de culori si modele care sa atraga toate privirile.

De la fuste cat mai scurte, cu franjuri sau nu, pana la bustiere si sutiene stilizate, Andreea reuseste de fiecare data sa atraga de partea ei cat mai multi barbati. Dupa cum insasi artista scrie pe contul sau de Facebook: "Sunt singurul artist care vine cu dulapul la concerte", tot la fel de adevarat este si ca imaginatia barbatilor este mereu pusa la incercare.

Volanasele de la fuste se ridica usor in timpul dansurilor, iar miscarile unduitoare ale dansatoarelor fara inhibitii aprind  imaginatia barbatilor. Dansul tiganesc, cel rock&roll sau Calusarii sunt la fel de apreciate de public, iar publicul este cel care o vrea asa pe Andreea Balan.

Comentariile de pe contul de Facebook al artistei sunt in numar mare, iar oamenii ii apreciaza spectacolele si vestimentatiile pe care le poarta pe scena.

Foto: Facebook

FULLSCREEN
Andreea Balan si dansatoarele ei au innebunit barbatii la ultimul lor concert. Vezi ce tinute au purtat si cum si-au scos formele in evidenta
  • /

related posts