Andreea Banica a innebunit barbatii la ultimul concert. Vezi ce miscari sexy de dans a facut pentru publicul de pe litoral


Andreea Banica isi confirma statutul de diva sexy inca o data. Aflata pe litoral, vedeta a incins pur si simplu imaginatia domnilor prin tinuta si miscarile hot pe care le-a facut.


Andreea Banica are o silueta apetisanta si nu rateaza nicio ocazie de a si-o pune in valoare. La una dintre cele mai recente aparitii publice, ea si-a expus picioarele suple de model intr-o pereche minuscula de pantaloni scurti, albi, facand senzatie pe scena.

Pe tocuri inalte si la fel de provocatoare ca la debutul in showbiz, Andreea s-a alaturat dansatorilor ei si a facut la randul ei miscari care l-ar fi impresionat pana si pe cel mai serios barbat din club.

Increzatoare in atuurile ei, una dintre cele mai sexy mamici din Romania demonstreaza inca o data ca le poate face concurenta colegelor de breasla mai tinere.

Ce parere ai despre felul in care arata fosta membra a trupei Blondy? Crezi ca e de apreciat conditia ei fizica si felul in care face show de fiecare data? 

related posts

Modifică setările cookies