Andreea Esca, in uniforma de pionier. Vezi imaginile de colectie!


Andreea Esca si-a emotionat fanii in acest weekend, postand pe retelele de socializare o serie de fotografii de la reuniunea cu colegii ei din scoala generala.

Tag-uri: #Andreea Esca

Andreea Esca a avut un weekend plin de emotii. Vedeta s-a intalnit cu fostii colegi din scoala generala: “Ce zi minunata! Le multumesc colegilor mei din clasele I-VIII ca ne-am putut revedea dupa atat de multa vreme. Si sunt fericita ca invatatoarea noastra, Maria Stavar, ne-a fost alaturi! Pe curand!”, a scris Andreea pe pagina ei de Faecebook.

Vedeta a postat o serie de fotografii din scoala generala si a pozat in timpul reuniunii alaturi de aceeasi colegi, in incercarea de a recrea imaginile.


 

3 din 4 ❤️ Costea, ne-ai lipsit ????#toaderescacraciun #gascadeinot #dupaaproape40

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on


Ba mai mult, Andreea a dezvalui ca la finalul reuniunii a fost condusa acasa de unul dintre colegi: “Aseara m-a adus acasa colegul meu din clasa intai, Silviu, acelasi Silviu care mi-a reamintit cum ma conducea acasa cand plecam de la scoala deoarece eu eram prea scunda ca sa ajung sa apas pe butonul etajului 7 de la lift. Si il rugam pe el sa ma ajute, ca sa nu merg pe scari. Iti multumesc, Silviu, intotdeauna ai fost asa de bine educat... Si ii multumesc si mamei tale pentru pijamalele pe care mi le lua de ziua mea!”.


 

Acum si atunci ❤️ #noi #ileanavirgiandreea #remember #colegedinclasaintai #todayhappytoo

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on


Dintre toate fotografiile pe care le-a postat Andreea, in weekend, pe contul ei de Facebook, cea in care apare in uniforma de pionier, alaturi de alte doua foste colege, a atras cele mai multe aprecierei din partea fanilor ei. “Superbe ca in anii de scoala”, “Ce tari sunteti! Tot frumoase”, “Super! O idee foarte buna!” si “Cat de MINUNATE puteti sa fiti!”, sunt cateva dintre comentariile postate de fanii vedetei.

related posts

Modifică setările cookies