Andreea Ibacka si Cabral: "Ne-am certat pe tema educatiei primului nostru copil. Baietelul care apare in astrograma lui 2014"


Vine barza in cuplul Ibacka dupa doi ani si jumatate de casnicie? Andreea s-a grabit sa le impartaseasca fanilor cateva detalii din viata ei de familie cu simpaticul Cabral.


Intr-una dintre cele mai recente postari de pe blog-ul Andreei Ibacka, frumoasa blonda care tine in permanenta legatura cu admiratorii ei le-a povestit cate ceva despre inceputul de an al ei si al lui Cabral.

Printre altele, ea a mentionat si ceva de presupusul viitor copil al cuplului, care a aparut, momentan, doar intr-o astrograma. Cel putin, atat se stie pana acum. Cei doi fiind insa glumeti din fire, dar si discreti cand vine vorba de viata lor personala, ne putem astepta la orice.

Iata ce a scris Andreea, dupa ce le-a povestit cititorilor ca a mers cu Cabral sa faca un pictorial pentru o revista de femei: "Totusi, au iesit niste poze frumoase – credem noi – si, conform sistemului nostru de referinta, ne-am distrat copios la shooting, certandu-ne pe tema educatiei primului nostru copil. Baietelul care apare in astrograma lui 2014, pare-se".

Voi ce ziceti? E un mod indirect al cuplului de a anunta ca vor deveni parinti?


Citeste si

 

related posts

Modifică setările cookies