Andreea Ibacka: “Primele poze oficiale cu burtica”. Cum a pozat vedeta însărcinată în 5 luni


Andreea Ibacka este însărcinată în 5 luni și pare că se simte mai bine ca niciodată în pielea ei. Vedeta a pozat într-o rochie cu volane, romantică, pentru a le învăța și pe alte femei cum să se îmbrace în timpul sacinii.


Andreea Ibacka (32 de ani) și-a făcut o serie de fotografii profesionale cu burtica de gravidă. În dreptul uneia dintre ele, vedeta a scris: “Stil de gravidă. Cum să te îmbraci vara aceasta, mai ales dacă ești însărcinată. Primele poze oficiale cu burtica, 21 de săptămâni de sarcina”.
Fanii i-au făcut numeroase complimente: “Ești foarte frumoasă. Și o să aveți cel mai drăgălaș copil”, “Ești minunată”, “Sunteți superbă! Sarcină ușoară!”, “Ești o graviduță foarte frumoasă!” și “Doamne, cât ești de frumoasă! Toate gravidele sunt frumoase, dar pe ține te prinde de minune această stare”.


 

#family #dinner #us #food #eat #hungry #couple #dinnertime @cabralibacka @social.1

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka) on


Deși este căsătorită cu Cabral de mai bine de 10 ani, Andreea Ibacka este însărcinată pentru prima dată. Vedeta încă nu le-a dezvăluit fanilor dacă va avea fetiță sau băiat, dar le-a promis că o îi anunțe în curând. O singură fană mai îndrăzneață i-a scris: “după formă burticii, o să ai băiețel”.

Cabral, care este cu 8 ani mai mare decât Andreea, mai are o fată în vârstă de 16 ani dintr-o căsnicie anterioară.related posts