Andreea Ibacka: Sunt pasionata de moda, dar nu imi consum prea multa energie cu rubricile "Prost / Bine imbracata"


Andreea Ibacka este una dintre cele mai cochete vedete din Romania: este apreciata pentru tinutele ei de pe covorul rosu, insa nu se supara prea tare nici atunci cand criticii o pun la rubrica de "prost imbracate". Andreea a spus pentru perfecte.ro ca pentru ea moda este doar o pasiune si nu este nicidecum vreo experta.


Ti-ai facut debutul in cinematografie, cu un mic rol in “S-a furat mireasa”. Cum ti s-a parul experienta de pe marele ecran?

Joc rolul unui corespondent special Pro Tv si cu toate că rolul e unul mic, sunt foarte bucuroasă că am putut face parte din această distribuție. Imi place mult Andreea Esca, ca om si ca jurnalist de top. Si cred ca orice tanar care are legatura cu jurnalismul viseaza ca macar o data in viata "sa primeasca legatura" de la Andreea Esca.

Cu alte cuvinte, pot spune ca filmul asta mi-a implinit doua vise, respectiv dialogul televizat cu Andreea Esca si debutul pe marile ecrane.

Ce lucruri pe care nu le-ai facut pana acum ai vrea sa le incerci in anii care urmeaza?

Mi-ar placea sa sar cu parasuta, sa fac drifturi cu masina, sa invat limba franceza, sa mai fac un master, sa schimb scutece. Dar e timp pentru toate.

Si bineinteles, un rol principal intr-un lung metraj m-ar face foarte fericita.

Spune-ne, s-a schimbat in vreun fel viata ta de cand esti femeie casatorita?

Actul in sine nu schimba relatia. Hartia de la casa de casatorii ofera un confort psihic pe care unele cupluri il folosesc in favoarea lor, altele nu. La noi e mai bine decat inainte.

Din ce in ce mai multe cupluri spun ca nu simt nevoia sa se casatoreasca si ca li se pare casatoria inutila. Cum ii contrazici? :)

Nu-i contrazic, e alegerea fiecaruia. Personal vad casatoria ca fiind o declaratie de iubire si devotament, o proba a increderii partenerilor intr-un viitor comun. In plus, casatoria ofera cadrul legal si contextul familial potrivit cresterii copiilor.

Esti una dintre cele mai cochete vedete de la noi. Cata energie consumi preocupandu-te de garderoba ta?

In primul rand iti multumesc! Sunt pasionata de moda, dar nu-s nici pe departe vreo experta. Accept sfaturi, pun intrebari, ma documentez din reviste sau de pe internet, dar nu-mi consum prea multa energie cu rubricile "Bine/ Prost imbracate". Imi aleg tinuta in maxim 10 minute, iar cumparaturile le fac fie online, fie in vacante. Cat despre rochiile de gala, prietena mea Deea Buzdugan - designer vestimentar - imi sare adesea in ajutor.

Spune-ne 5 obiecte de care nu te desparti niciodata.

Nu-s dependenta de obiecte, as putea invata sa traiesc fara ele. Dar atata timp cat nu sunt nevoita s-o fac: telefonul mobil, incarcatorul de telefon, masina, calculatorul, un talisman norocos. Clasic cred, chiar banal.

Andreea Ibacka a incercat aplicatia "Cover Perfecte.ro" si a aparut pe coperta virtuala perfecte.ro. Pune-ti poza chiar acum pe coperta Perfecte.ro si poti castiga un kit de ingrijire a parului Pantene.

FULLSCREEN
Andreea Ibacka: Sunt pasionata de moda, dar nu imi consum prea multa energie cu rubricile "Prost / Bine imbracata"
  • /


related posts